Nemas samo ti....imam i ja.Ocito je neka greska u sustavu.Nesto im se to cesto desava u zadnje vrijeme
Jel to samo ja imam problema s mms-om ili? Nisam probao prema više brojeva, uglavnom prema jednom (isto tele2 broj) i nikako da prođe. Sve postavke su dobre jer je jedan nekako jedva prošao... I to tek kad je drugi put stisnuto ponovno preuzmi...
Nemas samo ti....imam i ja.Ocito je neka greska u sustavu.Nesto im se to cesto desava u zadnje vrijeme
Tko rano rani, zajebo je pjetla
A dugo to već traje... Iritantno do bola...
Cijelo ljeto i meni mms šteka, na tele2 broj mi dolazi sa delayem od 12-24h.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Meni isto, šteka-šteka! Ali da je samo mms...Na pretplati - pošaljem poruku da vidim potrošnju - "žao nam je, problemi bla bla..." Isto tako i potrošnja interneta...Pa sam probao još krajem 7.mj isključiti opciju: MOBIL- ...evo još nisu isključili - pritužba itd kako to već ide. Generalno izgleda imaju problema s tehnologijom.
S računima je sve ok - stigao mi je jučer račun za 7.mj. Znači to je trenutno jedina stavka koja im ne šteka: Sve je ok dok ne poželimo poslati mms, nazvati nekoga, javiti se na poziv, provjerit potrošnju, uključit-isključit opciju....e onda nastaju problemi!!! Nadam se da će ukloniti te "probleme" kroz kojih dva-tri mjeseca.
opet jucer stekanje mmsa , usred Zagreba sam bio , eeeeej , Flower Square kak bi stranci rekli, covjek bi reko da mi mms mora doc ono brze od smsa , kad vraga ,lupi mi poruku Preuzimanje nemoguce.
nakon jedno tri cetri pokusaja re-downloada je nekak uspjelo.ajde brate tele2 popravite to.
kad je bila ona akcija MMS besplatni poslo sam ih valdja 20 dnevno sve je dolazilo.
Nisu zdravi! Oko 2 tjedna čekam nekoliko MMS-ova - still nothin'! Počinjem sumnjat da me cura zahebala
Al bitno da moji MMS-ovi uredno prolaze prema svim mrežama.
Stamp, šta ti je podešeno manualno preuzimanje MMS-a ili na neku drugu foru dobivaš poruke o preuzimanju? Ja bi volio da mi dođe bilo kakav info, pa makar i 'neuspješno preuzimanje'...
lololololo koji laf
da pocni sumnjat, mora ti doc makar poruka da je preuzimanje neuspjesno .. ili cuj najbolje bi bilo da ju ja kontaktiram , buduci da meni MMS dolazi , da provjerim jel , jel , dal jel , govori istinu .![]()
![]()
manualno , imam tri profila od tele2 , Tele2 , tele2 21 i tele2 22 , jucer sam iz ocaja probo taj tele2 21 i eto radi . probaj si poslat postavke sa tele2 stranice (ak vec nisi).
ja sam na moru tak pi**** , bas jedan "bitan" mms (ako mms mozebiti bitan) , mislim bas sam ga htio vidjeti (rijec je o slici psa da nebi mislili..) , i ono stanga . prohodo sam kilometar obale , reko mozd je signal kriv![]()
Haha nema frke stari, budem ja to doveo u red nekako
Ništa mi nije došlo, pa ni info, sad sam prebacio na manualno primanje pa ću probat neki test...
Profili su sa Tele stranice, jedan jedini - Tele2 MMSOvo ostalo je za net i ne dozvoljava da odaberem.
Užas kako me to živcira! I ja čekao slike ...malih mačića![]()
Imao sam taj problem prije par mjeseci, poslao sam si nove postavke, izbrisao stare i sve je proradilo.
Nema bas smisla al eto, meni je pomoglo![]()
Ma ja jučer isto tek iz nekoliko pokušaja uspio poslat mms... Da ne govorim da nekad i kad uspije poslat, druga strana ga ne primi...
Da li se netko zbog ovoga žalio SZK i što su mu odgovorili?
Ja sam ih nazvao pocetkom ljeta da ih pitam zasto vec par dana ne mogu primiti MMS. Kad mi je zenska rekla da moram ugasit i upalit mobitel i poslat jedan MMS bilo kome, pa da ce se aktivirat, samo sam joj zahvalio i nikad vise nazvao SZK
Ali je stvarno sramota za Tele2 imati takvu sluzbu za korisnike...![]()
Dali nekome radi mms?
Bookmarks