To je povoljna cijena za taj fiksni telefon.
I, jesi li zadovoljan?![]()
Danas išao u "muški šoping" kupio telefon Panasonic DECT KX TG7200 u Konzumu (180kuna)
i u Kauflandu radnu svjetiljku HH 60
(kao mehaničarska tuba sa kukom samo sa 60 ledica kao osvijetljenjem i ima punjivu bateriju-punjač kućni i za auto umjesto kabla za štekat- 77kuna)
:happy:
Plus toga mi se akumulator u autu ispraznio da bi skužio da je "suh" do pola i da je to uzrok nestanku struje na mome bolidu!
A šta ćeš kada sam prije imao "suhu bateriju" pa zaboravio ovaj kontrolirati, ali kupio destilirane i dosuo i eno sada se sve zajedno puni. I telefon i lampa i akumulator.
LOL majstora!![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
To je povoljna cijena za taj fiksni telefon.
I, jesi li zadovoljan?![]()
Україна
Čim je Panasonic bez žica ispod 200kn,mora bit povoljno...
I sam imam jednog,al ne znam koji je model...
OT: Popio kavu,i osjećam se mač bedr...![]()
ma panasonci ima naj bezicne,kupil sam si baseball lopticu,bas je guba,iako nemam pojma kaj ce mi,al bas je guba,sad spat,noc!![]()
gidi jap!
Bandic ne da dirati moju placu.
nemrem vjerovati..
stavila bih sad tu hrpu onih skakajucih smajlica, al necu iz suosjecanja prema onima cije place su skresali![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
...zato će te oderati s parkiranjem - brine on o prihodima grada - ti imaš više novaca - više nameta možeš platiti...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Još kad zamjenik šerifa pretvori taksi stajalište u parking, kako je počelo mogli bi i dječja igrališta pretvorit u parking![]()
btw., šta je na kraju bilo s izgradnjom one crkve u novom Zagrebu, trebala je bit izgrađena na sred parka....
a decki, ja sam tak i tak glupavo zensko koje ne vozija ganjam svoj biciklic kad je oke vrijeme.
nije da ljubim ZET i HZ, al za ici u grad su bome sretnija rjesenja od autapogotovo sad kad mi je pola kvarta raskopano..
plus sto mi godisnju kartu placa firma
za parking nije u redu da se toliko naplacuje, a jos je manje u redu da parkirna mjesta pred zgradama pretvaraju u parkirne zone, pa ljudi koji tu zive moraju placati.. ne pratim bas tu temu jer me osobno ne pogadja, al uocih neki naslov da se netko prijeti Ustavnim sudom i sl..
druze, koja crkva, koji kvart u NZ?
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ma, daj...
Sve raskopano i onda još moram silaziti 3 puta na Zagrebačku jer se parkiraju kamioni i auti.
I to se mogu sparkirati tako da može netko proći, ali- ne, stane se tako da se zauzme što više mjesta.
Svako malo si mislim da bi najradije zvao Spidermana (pošto imaju "centralu" Sesvetama kod novog parkirališta) da podigne ove koji se stalno tako parkiraju- ali opet bi im trebalo tri dana da dođu...
Najbolji su mi oni koji me tjeraju sa semafora jer žele izaći na cestu
Samo uključim ignore i čekam svoje zeleno![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
@georgy, stigne spidercar i prebrzo...![]()
Ma, kada bi ja zvao- sigurno bi mu trebalo dulje
Jutro![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
A neš ti ustavnog suda i njegove vjerodostojnosti kad u njemu sjede likovi poput Vice Vukojiveića
Apropos crkve http://www.index.hr/vijesti/clanak/z...ed/317776.aspx
jbg sad vidim da je gotova i da već mise održavaju. Možda baš tu bude i Bandićeva misa zadušnica![]()
...molim pazite što pišete jer je on novi precednik republike...![]()
žorži, kojom stranom ides? brijem da je lijeva strana (kad ides prema zegeju) bolja od desne.. ja redovito dobivam popizditikus tamo prije skretanja u novo brestje, di vec godinu dana grade onu neku zgradicu - vjecito je netko parkiran nasred nogostupa.
i kod trcz-a, jao, kako se parkiraju.. uvijek mi prodje kroz glavu - sto da sam majka s bebom u kolicima, sad bih morala silaziti na cestu, a kod trcz-a se redovito ganjaju velikim brzinama jer je bas na solidnoj udaljenosti od semafora.. katastrofa!
sta ce nam pauk u sesvetama kada ordinira samo po centru i po selcini, po glavnoj (zagrebacka - bjelovarska) se zapicio samo jednom, i to kad je bandic dosao i vidio kak su ljudi poparkirani po bjelovarskoj
najzesci su mi bili komentari "ljudova" kad su popikali stupice u centru, tam kod kokicara i kijoska.. sto su se zestili sto se vise ne mogu navesti aftom pred sam bankomat zagrebacke :rofl:
druze, sto se crkve tice.. a cemu cudjenje, takvih je stvari bilo i prije cika bandica, i bit ce ih i da njega nestane.. sjecam se, jos u devedesetima, zivjeli smo u preckom. tamo su na jednoj oooogromnoj livadi (koja je nama klincadiji bila fenomenalno igraliste) preko noci krenuli rovati, kopati, betonirati.. te da ce tu biti konzum, te da ce bit ovaj trgovacki centar, onaj trgovacki centar.. jedne godine je za prvi april cak osvanulo u vecernjaku da ce tamo biti natova baza :rofl: ljudi su se bunili.. djabe..
radovi nikada nisu zavrseni..
zadnji info koji imam (nisam vec dugo bila u svom starom kvartu) je da ta betonska jama i dan danas zjapi raskopana i otvorena..
crkva je, ako nis drugo, bar zavrsena..
a sta je tu cudno, ipak smo mi katolicki narod i crkva nam zakone kroji, pa brate mili, radije nek djecica idu u crkvu nego u parkic na igru
u svakom slucaju, bolje i on nego hebrang![]()
...ma Hembrang je zakon - toliko je zabio glavu u prošlost da mu više ni plaću ne isplačuju jer iovako ne živi u ovom vremenu - usput čuo sam da će za prvog savjetnika (ako ga uzaberu (ne nije greška)) izabrati bana Jelačića kao mjerodavnog za sadašnja pitanja...
Ma Bandići je novi precednik jer 'rvacki narod mora odgledati i jednu sapunicu iz SDP tabora pošto su im ovi iz HDZ-a zauzeli sav političko/društveni bandwidth...![]()
Sinoc frendu bio rođendan pa smo malo nagnuli,i doso doma u 3 a ustao u pola 7 nevjerojatno normalan. Skoro smo nalupali nekog Talijana sinoc. Ispred nas je istukao zenu pa smo mu rekli da prestane a on na nas... Da mu nije bilo normalnog frenda tko zna sta bi bilo,malo mu se falilo...
Danas zadnji dan dezurstva,a sutra u 10 pičim za Metković. Idemo na maraton lađa lagano...
Mario92 & Smuchac copyright![]()
Desnom, ne da mi se prelaziti na lijevu- dupli posao
Ja izlazim na Zagrebačku taman kod podhodnika- pa mi se ne da ići ispod, a niti preko ceste...
Ajde, sad su barem kod TRCZ- a stavili one kao rampe.
Jest da su ih mogli napraviti puno bolje, ali ajde bolje išta nego ništa...
Ma, da mogu, ljudi bi auto parkirali u dućan da što manje hodaju.
Kada vidim po gradu gdje se sve parkiraju...
Razmišljao sam slikati te koji se parkiraju gdje ikome normalnome ne bi palo napamet, ali bojim se da me Smuchac ne prebije s ekipom![]()
![]()
Buraz mi je rekao da će mi platiti kompjuter (da ga dobijem prije)
Pa mu sada skidam Nemu za nagradu![]()
Đorđe,kad te snimim na bajsu,najmanje sto ce ti se desit je to da cu te s autom zgazit...
U zivotu se nisam potukao kako treba,niti sam ikad u zivotu krenuo na nekoga bezveze. Ako me netko dira,to je onda drugi par rukava,tako da se nemas sta strasit od mene. Ja sam dobar decko...![]()
Jedno pitanje: hoće li se otvoriti "Sta sad radite? vol. III" i kad? Vidim da će uskoro 1000. str., pa pitam.
otvorit će se kad se ova tema bude usporeno otvarala...
do tada, piši u ovoj temi...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja bi da se odma otvori vol. 4.
Zašto? 3 nesretan broj?
pokušavam popuniti mob sa pjesmama...
lagano spremam i zadnje stvari za put...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ico pobogu šta ti je bilo s mobom?![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks