Ako imaš na bonove- ne mogu ti poslati račun.
Nemaju tvoju adresu...
Frend ima isti "problem", sada se boji nadoplatiti račun da mu se ne počnu skidati novci
Uglavnom, ne buni se i ne brini.
Pozdrav
Zanima me ovo, nadoplatio sam bon na svoj tele2 broj i koristim svoj mob kao modem, surfam naveliko, potrosio vec stotine MB ali nit kune dolje (50kn imam).
Meni to ne smeta
Ali mogu li imat kakvih posljedica? Račun doma da mi posalju ili nesto?
Zadnji uredio frish : 04-08-2009 u 07:24 Razlog: Drugi puta bolje opisati temu u naslovu
Ako imaš na bonove- ne mogu ti poslati račun.
Nemaju tvoju adresu...
Frend ima isti "problem", sada se boji nadoplatiti račun da mu se ne počnu skidati novci
Uglavnom, ne buni se i ne brini.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Imam i ja isti "problem" otkad su predstavili 1MB/1KN akciju... Tada su mi prestali plaćati net. Uglavnom, neki dan sam nadoplatio bon, ali "problem" je ostao.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ja kada sam koristio onu akciju 10 mb 10 kn mi je to pocelo, ali kada sam potrosio pare s racuna jos je nekih 10 dana valjalo i odjednom se prekinulo, sad sam nadoplatio, necu uopce nista zvati, imat cu identican iznos itd, dok se ne vratim s odmora ^^
sto se tice adrese, ko zna mozda je imaju, kad sam se registrirao mozda sam ju dao, ne sjecam se.
Ma i meni je tak... Mogu surfat kolko hocu i nist mi ne skidaju...
same here, nadam se da ce i ostati tako![]()
Možda bi i ostalo koji dan duže da niste obznanili urbi et orbi.![]()
Da
Daj izbrišite temu i praviti ćemo se da svi plaćaju![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
bolje izbrisati temu, pa da se ne pročuje.. sada je mene strah, ja sam na postpaid..
svaka informacija korisna je informacija ma kakva ona bila
pušiona, jucer navecer mi skinulo sve pare >.>
al aj nabio sam dobrih 300-400 mb za 50 kn![]()
evo da i ja nesto napisem kao pretplatnik, od jucer su neki tehnički problemi nakon sta se posalje poruka za provjeru stanja racuna
Mobiteli | Novi portal o mobitelima - zelite li postati autor tekstova javite se na PM | HTC HD2 | Oglasnik
i evo sad mi skida pare normalno, je*emti!
Kad provjeravate stanje na računu i ako vam ne piše naziv tarife znači da vam ne skidaju lovu kad surfate. Tak je bilo jednom frendu mojem. Kad mu se pojavil naziv tarife počelo mu se naplaćivati...
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
i ja pomislih to, jeb*s mene glupa
i frish je onako bas naslov uredio![]()
Ima par njih što su im krivo spojili struju, umjesto preko njihovog brojila struja im ide direktno preko stupa javne rasvjete. Frajeri se qurčili na nekom cafe.struja.hr forumu i vidi vraga, skužili ih iz HEP-a. Fak!![]()
A ono, čisto sumnjam da smo nas troje iz ove teme jedini kojima ne obračunavaju net![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Drug Mile skuzih te i prvi put, nego, ja sam masovno skidao i surfao, pa reko odo pitat na forumu, ako mi mogu to naplatit da stanem na prvih 500 kuna![]()
Bookmarks