Jutro. Shvaćam kako na W200 pišem ne puno sporije nego na kompu. Ali, fali mi multitasking, kako bi mogao imati Operu i eBuddy pokrenute u isto vrijeme.
ja se digo, skuhao si kavicu, čitam vjesti po netu, pa ću ić prat auto...znam da je nedjelja,ali nemam vremena drugih dana...hoću godišnji![]()
Jutro. Shvaćam kako na W200 pišem ne puno sporije nego na kompu. Ali, fali mi multitasking, kako bi mogao imati Operu i eBuddy pokrenute u isto vrijeme.
Jutro.............
Morni'n... :cofee:
Igram NFS:MW dok čitam cafe mobil. Pouka: ne surfajte, igrajte igre ili pišite SMS/MMS/e-mail dok vozite!![]()
georgy, tebi plačaju praksu??
Da je bar meni tako..
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Pod "Activity Menu" mislim da je to to, http://forums.se-nse.net/index.php?s...=17855&hl=w200
OT: Budim se...![]()
Ma ne treba meni Activity menu nego mogućnost pokretanja 2 aplikacije od jednom, što se može dobiti jedino patchanjem, a moj CID52 W200 se ne može patchati.
I ja sam radio praksu mukte u T-Com-u,pa se ne zalim...
Skuvao mi se mozak danas...![]()
Došao s kupanja. Uostalom, shvaćam da sam s ovim SIM-om više na cafe-u nego inače.
Pazi da ne odneseš mobitel u vodu.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Pazim, pazim. Makar, mogli bi i izumiti podvodno kućište za W200.
BTW, razmišljan piše li se kućište ili kučište?
Mislim da je kućište.
Jotacija- t+j=ć
Ako se ne varam....![]()
Ne znam da li dolazi kao oblik riječi kuća ili kutija.
Pa kako god bilo, pise se sa ć.
OT: odmaram, nista ne radim... Godisnji...![]()
jep, žorži je u pravi, kućište je.
rav, ajesi i ti docek'o, a?
men' vec dosadno, k'o da sam tjednima doma.. blah.. sutra cu gletat citav dan, sam da nekaj suvislo radim
ajt, jel itko zna jos koju zenu koja stema, gleta i tako to?i jos to sve radi s gustom
i jel se kaze gletat ili dletat?! hm..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
dletat???
Kakav si ti bauštelac?![]()
Pretvorili smo ovu temu u temu u pravopisu...![]()
Gletanje... hm, ja zidao danas rostilj, trenutno je 4m visok. Hebes betonske, najbolji je rostilj od prave domace cigle... inace, od 6 ujutro sam na nogama, morao bazen ocistiti ali nisam uspio, sve puno algi. Jos da nije tudji... mislim, nisam ja kriv.jbg
Ma možeš zvati kako god hoćeš ako ti to ide od ruke i kako treba!!!
Ispravno je "gletovanje".
Evo baš upiše na google da vidim šta ima o toj temi kada ono FUUUUUCK i o gletovanju na netu ima!!!!
Pitam se što sam radio prije dok nisam znao za net?
ODGOVOR: Više radio, manje se zajebavao po internetu!![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ma nek se kaze pravopisno kako godidu mi baustelski poslovi, al mi nejde baustelski sleng
fosnu sam dugo vremena zvala flosna, lol
vuki, zbrisala sam duplic, oukej?![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Flosna
Odo spavati, sutra se ranije dižem da odem do nekog dućana...
Gledam što ću moći igrati na budućem kompjuteru.
Razmišljam da odmah počnem skidati
Još na kraju kada ga ne kupim
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bookmarks