Tražim raznorazne modove za Most Wanted...
Tražim raznorazne modove za Most Wanted...
ugodan 3satni razgovor, dobro završen petak![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
evo citam malo o pecjedniku sabora i jos vise
ziveli!!
dobar grah daleko se čuje
stata kaj je ovo istina![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Evo vratio se doma.. bilo super vani![]()
Boli glava od onog dalmatinskog vina,neko me gadno zajeboali je čobanac bio vrhunski.Nisam ga smio zaljutiti jer ostali ukućani ne vole ljuto,ali svejedno sam napravio dodatnu ljutinu i dobro je Mile rekao....neće valjati
![]()
Moja vjera (kult boga jokina) meni odavno ne dopušta slavonsku kuhinju, jedino se ponekad zajebem i pristanem na fiš paprikaš, ali naravno prilagođen, tj. nezaljućen.
Ošišao se (nisam sam, mati me ošišala)- sada sam novi čovjek![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Sinoc dobio po nogama na nogometu,i to jako dobro. Kad sam dobio udarac,zavrsio na podu i zajaukao,nastala tisina na terenu,svi su mislili da je slucaj Eduardo na pomolu...
Nakon par minuta sam ustao,i vidim da ni nije skoro nista... Pobjedili jedva 4:3, i prosli u polufinale,al tamo nas cekaju ekipe koje su prejake za nas,al necemo se predat...
Kasnije iso na koncert Mladena Grdovica i utukao 70kn za ulaz. Nedavno bio Magazin za manje para i bilo je 100 puta bolje... Mislio sam pitat pare natrag i ic spavat,al sam se kasnije zapio ko budala pa je bilo ok...
On doso na pozornicu zamrsenog jezika,pa mi je sve bilo jasno i prije nego je poceo pjevat. Kasnije se je malo popravio...
Onda se noga ohladila oko 3 sata ujutro,pa sam skoro pao s nogu,jer su se pojavili takvi bolovi da sam pozelio crknut... Ne mozes stat na nogu,pa ti sad drzi ravnotezu... Sjeo na motornjaču i odkotrljao se doma,namazao s nekom bjesnom kremom i ustao u pola 1 bio na kavu i sad se dosadujem. Tekma je veceras,a ja nisam bas sposban...![]()
Ide tko danas na Beach Party?![]()
Smuchac: čovječe, trebali bi ti dati nekakvu nagradu za najizdržljivijeg čovjeka na forumu![]()
Ja sad bar znam koga zvat za teske fizicke i/ili dosadne poslove.![]()
Ako već birate najizdržljivijeg čovjeka, birajte i najmanje gadljivog!I da, siguran sam da će te izabrati pravoga!
Ko to?
OT: i ode dan u salamu. Dođem na rutinsku provjeru bazena u nadi da ću rješiti sve u 5 minuta (čišćenje, kemikalije, klor itd.) kad me ono dočeka neka žabokrečina puna algi! Ne znam od kud, kak, gdje, ali moram to počistiti do sutra kad dolaze neki Singapurci (xlr?)
Svejedno, u gabuli sam![]()
E pa isti koji je skoro bio u bannani zbog toga je i čistio pisoar golim rukama!![]()
BTW, georgy, jel se može provjeriti ostatak prometa na Bugovoj VIP SIM kartici?
Dapače
Prva stranica, 14. post.
Smijem se temi![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
E. Meni je okvir kartice (na kojem je broj) ostao na kopnu (sad sam na moru), a Phone Status ništa ne pokazuje.
Zadnja subota moga trotjednoga godišnjega![]()
ko će me sada isterati iz klimatiziranoga stana!
Plivao na bazenima, izgorio na suncu, izgulio se na sportu. Bahh
A opet bilo dobroo!
Tko zna kada dobijem ostalih dva tjedna![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Isključi klimu pa da vidiš kako ćeš pobjeći na posao...![]()
Jutro
Obznanio svojima da već dulje vrijeme štedim za novi kompjuter
Sada samo čekam novce od prakse, ali izgleda da ću tek na kraju mjeseca dobiti...
A, nema veze, ionako se u školi ništa ne radi prvih tjedan-dva.![]()
Bookmarks