pročital sam neke njegove postove. moja sućut. Mogli bi obitelji kakav mail poslati!
Moja iskrena sućut.
PREDATOR
pročital sam neke njegove postove. moja sućut. Mogli bi obitelji kakav mail poslati!
moja sućut Observerovoj obitelji, prijateljima i kolegama.
Neka mu je laka crna zemlja
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
neznam sta reci osim moja sućut Observerovoj obitelji i neka počiva u miru....
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
dugo ne pisem na forumu ali ova tema zasluzuje nekoliko rijeci
nek mu je laka zemlja, valjda uziva u raju
sony cm dx 1000>siemens c 25>c 35>ericsson t 29>r 600>nokia 6100>siemens st 55>nokia 6820>6230 i>6151>n95>5800XM>C7>samsung GT-B7722
Nažalost ode još jedan mladi život.Sve su krivi vražiji motori.
Moja iskrena sucut.
Stvarno su tuzne ovakve stvari...
Nadam se da si sada na boljem mjestu, pocivao u miru.
Moja iskrena sućut obitelji i prijateljima!
R.I.P. Wisher.
Ali nešto moram napomenuti, motor je opasan i ubojit, ali su i pijani vozači. Zato nije ni sjedati u auto pijan nije uopće pametno.
sve znam ,sve sam cula .....................
R I P.............obitelji i prijateljima. i tebi malena :-*
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Razmjenjivali smo poruke s vremena na vrijeme....
Dao je značajan doprinos ovom forumu svojim razmišljanjem....
Iskrena sućut obitelji.
Mario
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Da da, i komunicirao sam preko foruma sa njime jedno vrijeme ako se ne varam. Moja sucut.
prestrasno.
dok je bio jos u winmo svijetu dosta cesto sam kontaktiral s njim, jer je uvijek davao sve od sebe da pomogne. pratio sam njegov rad sa winmo i jako puno je doprinosio tom dijelu foruma. covjek i pol.
sad dodem na forum nakon par dana i vidim naslov teme, prvo mi palo na pamet da je opet mozda promijenio nick ili tak nesto. a kad ono
moja sucut obitelji.
vjerujem da se sad vozi na motoru po cestama di nema auta i gusta s vjetrom u kosi
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
[QUOTE=Mario92;879089]Moja iskrena sućut.
Nisam se baš susretao s njegovim postovima, ali vidim da je bio važna karika na ovom forumu.
Imam pitanje na koje ne znam odgovor: ZAŠTO ovaj u Polu nije išao preticati pola minute prije ili kasnije nego baš u najgore vrijeme?[QUOTE]koliko sam skuzio, ovaj u polu nije isao preticati, nego je skrenuo u pogresnom trenutku u sporednu cestu.
bilo kako bilo, njega vise nema, mladi ljudi pogibaju. To je najvece sranje na ovom svijetu. nit je kriv motor nit nist drugo. najbitnije je da njega nema. zasto? zbog mlade nadobudne pijane budale.
Necu puno komentirati posto mi je smrtnih slucajeva u zadnje vrijeme stvarno bilo previse...
Sa njim sam nekoliko puta imao kontakt i izrazito mi je zao sto vise necemo imati prilike sa njime raspravljati. Bio je forumas sa puno kvaliteta, sto je vjerojatno bio slucaj i u njegovom stvarnom zivotu.
Moja najiskrenija sucut njegovoj obitelji, svima koji su ga poznavali i svim forumasima kojima ce puno nedostajati. Pocivao u miru.
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
pocivao u miru... :/
duze vrijeme sam zamjecivao njegove postove, ali nisam se susreo s njegovim postovima.
pocivao u miru observere!![]()
Iskrena sucut familiji i bliznjima. Pocivao u miru!
Moja iskrena sućut.
O bože :S
Počivaj u miru kolega![]()
CARpeDiem*
moja sucut
###1410989180026
Počivao u miru.
http://cafe.mobil.hr/member.php?u=12586
Bookmarks