Kao sto iz naslova mozete naslutiti, izgubili smo jos jednog clana foruma. Prije tocno tjedan dana Observer je poginuo na motoru, ne znam detalje o samoj nesreci, vise mozete procitati ovdje: http://slobodnadalmacija.hr/Crna-kro...6/Default.aspx (ne znam koliko su ti podaci tocni)
Observer nam se pridruzio 09.03.2006. (nedavno je promjenio ime u 'Wisher') i od tada je pridonosio forumu svojim postovima i znanjem na raznim podrucjima. Imao je dvije glavne strasti, za fotografijom i motorima, sto se moglo vidjeti i po njegovim postovima. Nazalost, ona za motorima bila je jaca od svega. Usudujem se reci da je otisao bas onako kako je htio, samo barem pola stoljeca prerano. Bio je dobar prijatelj i bio je covjek, posten i od povjerenja, sto je danas, ruku na srce, rijetkost...Bas zbog toga i tragova koje je ostavio za sobom, iako je otisao tako rano, nece falit samo svijetu njegovo znanje, ni cestama brzina, nedostajat ce mnogima u cija se srca uvukao...
Zbogom i pocavo u miru....
(@administratori i moderatori: nisam znala koji bi podforum bio pogodan za ovu temu, a najpogodniji mi se cinio bas ovaj, pa vas molim da je sami premjestite gdje treba ukoliko smatrate da joj ovdje nije mjesto i obrisete ovaj dio...hvala)
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
R.I.P.
istinski mrzim motore![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Nisam ga poznavao u pravom životu, ali primjetio sam ga na forumu.
Iskrena sućut njegovoj obitelji i onima koji su ga bolje poznavali...
Počivao u miru![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
...ideš - čovjeka poznavah iz viđenja - nikad nisam povezao da je bio član foruma...
Što reći nije kriv motor već niz nesretnih okolnosti...
Iskreno suosjećam sa obitelji i svim poznanicima te prijateljima.
Počivao u miru.
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Nisam covjeka znao inace, ali sam skuzio da je jedan od kvalitetnijih clanov aforuma.
Moja sucut.![]()
istina, al opet, da je bio u autu, vjerojatnost da bi sada bio ovdje je veca..
jbg, puno sam poznanika i prijatelja (medju kojima i prvog susjeda vrsnjaka - inace profesionalnog vozaca mototrka (isto nije bio kriv, frajer mu jednostavno oduzeo prednost)) izgubila na dva kotaca..
ne mogu si pomoci. mrzit cu ih dok sam ziva. meni su motori smrt na dva kotaca.
al ne slsuajte mene. ja sam samo glupavo zensko koje bi zabrabilo za komercijalnu proizvodju ikoje prijevozno sredstvo koje moze ici brze od propisima dopustene brzine! sta ce nam auti i motori koji potezu 300 km/h kada ih nigdje ne smijemo voziti?!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
a daj ajde...pa nemrem vjerovat..koji k se to dogada...
ma hebem ti sve...
pocivao u miru
Svi mi koji smo ovdje dugo, toliko dugo da nam se već čini da smo uvijek bili ovdje, imamo neki osjećaj familijarnosti i makar se ponekad i posvađali ne možemo jedni bez drugih. Observer, tako ga pamtim, je bio dio te familije i teško je prihvatit činjenicu da ćemo morat bez njega.
Izgubili smo kolegu, prijatelja, poznanika, dragog nam forumaša, ali ostaju nam njegove riječi zapisane ovdje na ovom forumu da nas podsjete na njega.
Iskrena sućut njegovoj stvarnoj obitelji i svima onima koji su ga poznavali.
Počivao u miru!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Moja sućut...
Počivao u miru
Znas, prvo sto sam pomislila kad sam saznala, bilo je "treba ih sve zapalit", nakon toga, racionalnije razmisljanje navelo me na zakljucak da treba zabranit voznju po cestama vozilima koja idu vise od najvece dozvoljene brzine.
Ali, da je on tu, sad bi ti reko "Ali to je bolje od svega, pa i od sexa, da mi netko to oduzme ubio bi se odma". A nije bio ni glup, ni neodgovoran, ni nezreo sto bi mozda zakljucio netko tko sastrane cuje ovu izjavu. Jednostavno je imao strast prema njima i koliko god mi je zao sto nije imao neke druge strasti, toliko sam se naslusala o tom motoru i tome koliko je to dobro i koliko je nepravedno sto svi imaju predrasude prema njima, da sam pocela shvacat te bikere. S obzirom na to koliko ih je volio, mislim da mu cak ni sad ne bi bilo drago da seremo po njima, pa ostavimo tu raspravu za neko drugo mjesto i vrijeme...![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
omg..uzas..
Sada sam se prisjetio onog svega o gLemonu, ako se sicate..
Kako ne volim takve stvari..
Pocivao u miru....
Iskreno ne mogu vjerovati, počivao u miru uz iskrenu sučut.
Nisam ga osobno poznavao, ali kao forumskog kolegu i jesam, moram priznati da će nam faliti. Imao je znanje koje je bio spreman uvijek podijeliti.
Izgubili smo jednog velikog člana foruma.
Zadnji uredio HCSC : 29-07-2009 u 07:26
HC4L
iso, nemrem vjerovati..RIP
ma nikad nebudem sjeo na jedan jedini motor
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Šteta.
Observera se sjećam dosta slabo s foruma, ali, kako Sljaka kaže, dugo je tu i bio je dio forumske obitelji.
Počivaj u miru, prijatelju!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
moja sucut svima koji su ga poznavali.
Citam i ne mogu vjerovati........
Ja sam u par navrata sa njim suradivao preko poruka i mogu reci da je uvijek bio fer i za pomoci, ali ocigledno je to tako moralo biti.
Kao sto je netko i napisao, ponekad se svadamo, ponekad ljutimo ali u konacnici mi smo jedna 'obitelj' i nije nikome svejedno izgubiti clana !
POCIVAO U MIRU.
.
.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
nevjerojatno..nisam poznavao decka ali koliko ih pogine pogotovo tudjom greskom .. RIP
Moja iskrena sućut.
Nisam se baš susretao s njegovim postovima, ali vidim da je bio važna karika na ovom forumu.
Imam pitanje na koje ne znam odgovor: ZAŠTO ovaj u Polu nije išao preticati pola minute prije ili kasnije nego baš u najgore vrijeme?
Strašno šta se sve u zadnje vrijeme događa...
Pocivao u miru.
Moja sučut...![]()
Svjetlost vjecna svjetlila mu i neka pociva u miru=)
počivao u miru
Mi6 Black
Takoder ga se sjecam s foruma,ali posto nismo obilazili iste podforume,osim nesto malo u racunalima,nismo se precesto "sretali".
Pocivao u miru Bozjem...
...in memoriam...
Ne mogu vjerovati, počivao u miru uz iskrenu sučut.
Iako ga nisam poznavao ni na forumu počivao u miru
Bookmarks