Compact ti ima samo Engleski meny,razmisli o tome.
Nokiu sam imal nekom vreme dobar mob,dobra dapace vrlo dobra baterija,dobra navigacija dok stavis garmin ili Sygic.
Za Samsung neznam,nije moje podrucje.
Produžujem preplatu,pa me zanima vaše mišljenje kojeg bi vi uzeli da imate na ponudi ova tri uređaja
-što se tice wm ili symbian (tako mi je svejedno,oba mi pašu) samsung malo iskace jer je dummy (ali je lijep)
-cijenovno me isto koštaju tj.cak nokija nesto jeftinije
-moje smjernice-
kvalitetna izrada
gps
wlan (nije bas uvjet)
-za sad me najviše zanima taj samsung ali s dozom rezerve-pa ako ga netko ima bio bi zahvalan da kaže svoje mišljenje
Zadnji uredio Hoc : 23-07-2009 u 05:36
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
Compact ti ima samo Engleski meny,razmisli o tome.
Nokiu sam imal nekom vreme dobar mob,dobra dapace vrlo dobra baterija,dobra navigacija dok stavis garmin ili Sygic.
Za Samsung neznam,nije moje podrucje.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Ovako, E71 imam i sam moram priznati da sam zadovoljan tako da mislim ako ga i odabereš nećeš pogriješiti.
Ali ja bi ti rađe rekao onda da "ubodeš" WM, kao razlog mislim da je ta platforma bolje pokrivena GPS softverom, što i sam veliš da ti je bitno kao i to da MDA Compact IV ima veći ekran + to što je TS što daje rezultat ugodnijeg i lakšeg surfanja, što predpostavljam da ti je bitno iz razloga što navodiš važnost WiFi-a.
HC4L
@HCSC slazem se sa tobom u svezi glede zaslona kako velicine tako i TS u svezi navigacije pa i za surfanje.
Kaj se tice karata na samom uredaju donedavno stvarno je WM platforma prednjacila u tome spram Symbiana.
U medjuvremenu to je vise 1 godina kako sam imal HTC Tynt2 se je pojavio sve bolji Garmin pa za neke Sygic kao i Navigon.
Osobno bar kaj se tice malnjih naselja i gradova postali su podjednaki.
Osobno kaj mi se nije svidjelo na Htc-u je jamstvo od samo jedne godine i dosta osjetljiva USB uticnica.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Bookmarks