Samo me nešto zanima u vezi tih sličica.
Dali one zamjenjuju onu strelicu što pokazuje smjer u kojem se kreće vozilo prilikom navigiranja ili?
Meni je ta strelica sasvim ok, ako stavim neki autić umjesto nje pa mi se nesvidi, dali mogu opet vratiti na tu staru strelicu?
Btw, sličice su baš fora.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Pa, moraš imati u postavkama na izbor što želiš umjesto strelice ili defaultne sličice.
Možeš poslije vratiti strelicu ako želiš, npr. ja koristim avion. Stime da nisam sve Vehicle ubacio samo neke, koji su mi ovako fora.
HC4L
Thnx na ovom izboru vozila ali za one koji ne znaju, ista se mogu skinuti i na garminovoj stranici. Pozz
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Skinuo sam ove sličice s linka gore u prvom postu.
U nazivu mape allVehicle sam samo all izbrisao i kopirao u mem. karticu pod Garmin.
Gdje sad da u Garmin programu mjenjam te sličice?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Moraš kopirati u internu memoriju u već postojeću mapu koja se zove "Vehicles". Tek tada će ih uređaj prepoznati i ponuditi u izborniku.
Ček, misliš pod /C:?
Nemam tamo nigdje Vehicles.
kad smo kod garmina, mene zanima jel ima da se skine neki drugi glas za navodenje??'recimo muski, na hrvatskom...jer ova zenska koju imam je uzasno iritantna...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
HCSC, to sam i napravio!
Našao sam na internetu neke upute na engleskome, i napravio sam baš tako, piše u mom postu iznad, da sam extractom dobio folder allvehicles, pa sam u imenu samo all izbrisao, a cijeli folder ubacio na memorijsku pod Garmin, i kad uđem u program Garmin, pod vozilo, nema nikakvih novih znački.
@tutlek
potpuno se slažem s tobom, mene također živcira taj ženski glas, predosadan je
Hoćeš reći da kada spojiš Garmin na računalo, da u njegovoj internoj memoriji u folderu Garmin se nalazi između ostalih i folder "Vehicles"? Sumnjam.
Predpostavljam da frish misli da kada spojiš PC i mobitel, da preko PC uđeš u folder Garmin i tamo nađeš Vehicles i to sve ljepo kopiraš.
HC4L
Naravno da na to mislim. Spaja se USB kabelom i sa najobičnijim windows explorerom prebacuješ datoteke u internu memoriju uređaja.
Pa ja spojim mob s kompom, odaberem PC Suite, uđem u memoriju telefona, i tamo pod DATA nema nigdje Garmin! Samo na memorijskoj, ali već sam jučer tamo stavio Vehicles!
EDIT: Isuse, nemogu vjerovati! Spojim se s kompom, otvorim Garmin, i preimenujem Vehicles u Vehicle i odjednom mi memorijska prazna! Restartam komp, restartam mob i nema, sve se s memorijske izbrisalo! Isuse, ja nemogu vjerovati! Nemogu stvarno vjerovati! Koji se k*rac događa????
EDIT 2: ponovno sam stavio garmin na mob i sada rade vozila.
Zadnji uredio GT-R : 21-07-2009 u 08:58
Kada sam skinuo vozila sa garminovog sajta , instalirao i odabrao za nov pokazivac, program se ugasi a telefon ukoci...Skinuo sam i nekog plavog punta. On radi ali nije ga Garmin poravio...Ima neko ideju? ili razlog za ovaj bug...Telefon je Nokia 5320 a verzija garmina XT 5.00.50
http://www8.garmin.com/vehicles/bund...lvehicles.html ja sam odavde skinuo pa po ovim uputama završio i sve radi kako treba :
download your vehcile then uzip it when its downloaded , connect your gamin mem card to pc , open up the garmin folder and make a folder called Vehicle , now simply copy and paste the vehicle file you downloaded from garmin to the vehicle folder you just made on your memory card you can add a few
open up garmin go to map options , scroll down to vehicle , select your new one
please note you must be running the latest version of garmin i believe it ends in .80 and has the black splash screen start up not the blue one
thanks everyone
if you found this helpfull please click the thanks button
have a good day
SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!
Probaj stavit samo nekoliko vozila ne sve bilo je govora kod nekih ako staviš sve da se mob smrzne meni nije ali ipak..?
Bookmarks