E ovako, imam SE p1i i jako se slabo cuje kad neko prica, e sad me zanima, da li se to desava i kod ostalih mobitela, ili je to nesto do moga zvucnika? i da li postoji neki program (drajveri za zvuk) koji bi mogli to da poboljsaju ?
Hvala
E ovako, imam SE p1i i jako se slabo cuje kad neko prica, e sad me zanima, da li se to desava i kod ostalih mobitela, ili je to nesto do moga zvucnika? i da li postoji neki program (drajveri za zvuk) koji bi mogli to da poboljsaju ?
Hvala
@AlexBadBoy: Jedino rjesenje ti je bluetooth slusalica... Ja sam tako rjesio problem sugovornike koje preslabo cujem (sto zbog zvucnika, sto zbog njihovog mikrofona, a sto zbog operatera)
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Veceras sam rasklopio svoj p1i i na kraju... vidio sam da je njegov originalni zvucnik nesto manji od zrna graska, ali doslovno, kad sam vidio koliki je zvucnik, on je prejak za svoju velicinu
![]()
Nasao sam drajvere za poboljsavanje zvuka, isprobacu danas pa ih postati
To si vjerojatno nasao swmail-ov sound mod, ali on ti ne pojacava zvuk u zvucniku za razgovor, samo pojacava eksterni zvucnik i koliko se sjecam u slusalicama...
Mozda si uspio naci nesto novo, ja nisam vec dosta dugo trazi tako da nisam skroz u toku...![]()
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
imjas monster sound 1 monstersound 2, super je.
T10s > T65 > F500i > K510 > M600i > Nokia E71
Bookmarks