sidim doma i razmisljam kako sam blesavauf, previse strateski losih poteza je bilo zadnjih dana
psmtr i mom sarkazmu
![]()
^^ jaštaJos su dobili i prijavu,koliko se sjecam nekoliko stotina ojra...
sidim doma i razmisljam kako sam blesavauf, previse strateski losih poteza je bilo zadnjih dana
psmtr i mom sarkazmu
![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Time to back off?
Bit ce bolje...
istina, bit ce bolje kad odrastem![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
ne znam za finu, al znam da su tete u deemu uvijek presretne kad im se dofura ta sica, njima toga uvijek fali
dodjoh iz mile mi Slavonije.. next time idemo na par dana, definitivno!
i da, Garmin sucks!!!
kad smo isli dolje, nije nam odrediste prepoznao (a Djurdjenovac je fakin grad, katastrofa!)..
kad smo se vracali, silom nas je tjerao nekim alternativnim okolnim putevima na Bjelovar, autocestu a3 nam prepoznao tek poslije centra Kutine, parstometara prije naplatnih o.O
straaaaasno
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Jedem sladoled i smijem se neogranicenoj ljudskoj gluposti
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
Jutro...
Gad demit i s monitorom i sa svim spojenim.
Nakon jučerašnjeg škripanja i nestajanja slike s monitora, s tugom javljam da je prokleti monitor krepao. Majku mu Samsungovu![]()
vid, ne znam, Garmin Neno posudijo iz firme.. nekak sumnjam da jedan cityex koji od cesta zivi ne apdejtira mape
bratic mi radi u InterEuropi i kaze da njihovi dostavljaci isto imaju problema sa selima tamo, da nist nije pokriveno.. al hebemu, Djurdjenovac nije selo
a jos manje a3!!
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
odmaram 2 minute prije nego se opet pocnem spremat za vanie da mi se naspavat
![]()
Osjećam se isto kako biste se vi svi osjećali da vas izda najveci prijatelj i rođak (usput). Danas vise ne znas ni tko ti je prijatelj... Zalosno...
A najzalosnije je to sto nisam peezda osvetoljubljiv i zlopamtilo... Nije mi interesantno...
@Smuchac,
Jbg, desi se se i najboljima.
BTW osobno ne mislim da je lose sto nisi zlopamtilo. Ja sam isto takav i to mi je OK.![]()
ja sam poluzlopamtilo
oprostim, ali ne zaboravim nikada![]()
Jutro
Čuo pjesmu i sad mi je stalno u glavi- ne mogu je izbiti
Kako je usran ovaj youtube.
Pola pjesmi ne mogu naći- napišem ime pjesme i pokaže mi 500 "remixeva" nekih 11- ogodišnjaka i nigdje originalne verzije, a kamoli originalnog spota...
Ma, strašno...
Ova pjesma je jedna od rijetkih koja je prva po redu kada napišem njeno ime.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
iz noćne pa g.o dva tjedna
obavio tehnički za auto,oprali me ne osiguranju(financijski) i još ostao servis(o tome da ne pričam)
Mi6 Black
Da, izmedju ostalog.![]()
izisla jucer u 7 vani, sad se vratilaidem odspavat 2 ure, pa vani vecerat ribu sa gradela
a posli na nocno
![]()
evo da ne otvaram bezveze novu temu, imam jedno pitanje...trenutno koristim xperiu i imam ponudu za iphon 3g zapakiran u kutiji 1800 kn. pa me zanima vase misljenje dali da uzmem iphon i prodam x1 ili sta. iphon je zakljucan na t-mobile pa me zanima jel ga mogu sam unlockati..tesko mi je odlucitpa molim pomoc.
Možeš ga sam dekodirati (samo napraviš update na 3.0).
Na tebi je da li ćeš mijenjati.
Ja bi, pošto mi se (u prvom i jedinom dojmu) Xperia nije svidjela...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks