Muči me garmin, instaliram program, otključam, sve radi, prebacim karte ali u mobu ih nemogu vidjeti, a pod upr. mojim podacima -> skupovi karata vidim Detaljne karte, E:/Garmin/
dobar jutar svima...
šta je ovo? nema nikoga ovdje... bezveze...
odo dalje...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Muči me garmin, instaliram program, otključam, sve radi, prebacim karte ali u mobu ih nemogu vidjeti, a pod upr. mojim podacima -> skupovi karata vidim Detaljne karte, E:/Garmin/
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
odo kupit neku mesinu za rostilj
dobar grah daleko se čuje
Jutro
Spremam se za more
Danas idem u Pulu![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
jutro evo prije pola sata stigao iz Poreča godišnji gotov sutra arbajt...ako neznate gdje na more Poreč odlična destinacija, i obavezno posjetite club Byblos ex(internacional)....kako kažu p.... ko salate![]()
Odradio ustajanje u podne i kavu. Ne znam sta cu popodne,al sigurno cu negdje na more malo...
Jučer imao prvu svirku sa bendom
Bilo je predobro.. i nisam spava nekih 30-ak sati.. alii nema veze![]()
A nije puno videa bilo, snimila mi je cura malo sa mojim mobitelom, ali nije neka kvaliteta zvuka, jer je glasno dosta, pa neću slati
Jedino mogu koju sliku uploadati, ali nije to to![]()
Premijera i ne snimit kak spada...![]()
Ma nije me brige za to, bitno je meni da smo se dobro zabavili..![]()
Jutro svima...
Imam jedno pitanje...jučer surfao na mobu (K800) i uključio sam si RSS čitač, i kak da ja to sada isključim? Sada mi je stalno upaljen i nalazi se gore u lijevom uglu, bez obzira da li sam na na netu ili ne...
Molim pomoć...Hvala
^^ Zar ga ne mozes iskljucit u porukama?
Jesi siguran da si u pravoj temi/podforumu?
Jel ti to gore ovako izgleda?
To ne znaci da je stalno upaljen, samo ti kaze da imas dostupnih materijala za citanje. Udji u RSS reader i izadji van, to je to.
Covjek bi pomislio da takvo sto pise u uputama mobitela...![]()
Ležim doma i odmaram se, ispiti napokon gotoviBtw, jel netko od ekipe s TVZ-a zna kako ide s upisima u treći semestar? Na netu ne piše ništa konkretno, a meni su ostala još dva predmeta (koji su preduvjeti za druge u III. sem.) za rok u 9.-om mjesecu
Jooj....
Neeeeeeeeeeeeeeee......
Gledam filmiće na YouTubeu kad ono ugasi mi se monitor. Hoću ga upaliti i pokaže sliku na pola sekunde i krepa. Upalim ga ja ponovno i pokaže sliku, ali škljoca, škripi itd. Sad se smiril. Da li to znači popravak?
Jel LCD ili CRT?
Ako se ne smiri (LCD),onda popravak... A za CRT je moguce i doma propuhat i dovest u red. Najvjerojatnije zbog viskoih temperatura...
Došao iz Maksimira.
"Otkrio" novu stazu(Kolumbo!)- ovo na početku, lijepo se zaletio i slušao kako mi je bicikl nečujan
.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ej ljudovi, imam doma puuuuuno kovanica od 20lipa i 10lipa...e sada, budući da se to nakupilo htio bi to promijeniti u papirnatu lovupa tko zna, da li Fina možda vrši takav zahtjev? Ja sam čak čuo da se to može u Fini, no neznam da li primaju tako sitne iznose...
Jer sigurno po dućanima neću ići sa time![]()
Tocno, i ja sam cuo da u Fini to primaju, nema veze koliko sitno i koliko ga ima, ali naplacuju proviziju na to...
Imam i ja kasicu gdje skupljam sve manje od kune. Vec je skoro puna, ima valjda jedno 5-6 kila.
I ja isto mislim jednom u Finu s tim, ali ne jos... Jos stane par kovanica.![]()
Aha, znači trebao bi pravac u Finu i pitati za to, kao i za proviziju...
Razbit ću sve kasice prasice i imat lovu za cugu, ma i još će ostati za prostitutku
-------------------------------------------------------------------------
Evo sve sam izbrojao i spakirao
Po 20 lipa => 186kom = 37,20 kn
Po 10 lipa => 218kom = 21,80 kn
Po 5 lipa => 110kom => 5,50 kn
Kad se sve zbroji i kad Fina uzme proviziju još mi ostane i za napojnicu za prostitutku![]()
Zadnji uredio GoranZagorje : 19-07-2009 u 19:13
Doso s kupanja. Cak i na pozar naletio,al su vatrogasci brzo rijesili. Neke budale isle rostiljat u sumi...![]()
Heh, fora je kod mene da mi je kasica u obliku konzerve, dakle moze se otvoriti samo nasilno (otvaracem za konzerve) i jednokratno.
Pa je zato prvo punim dok god stane, onda cemo poslije prebrojat kapital. Tako da ja zasad mogu jedino reci da je teska tocno 4 kg (upravo izmjerio na stocnoj vagi).
@Smuchac,
Bas bezveze, glupi vatrogasci eto pokvarili neciji savrseno dobar rostilj.![]()
Bookmarks