Čuo sam za uskoka
Ma, ali ova skače 50 metara u zrak i skoro leti...
OT: Jedem lazanje sa špinatom (ili blitvom ili tako nečim) i sirom![]()
Zorzi,kaj je nelogicno u tome da zmija skace?si ti cuo za poskoka?![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Čuo sam za uskoka
Ma, ali ova skače 50 metara u zrak i skoro leti...
OT: Jedem lazanje sa špinatom (ili blitvom ili tako nečim) i sirom![]()
Zadnji uredio georgy : 17-07-2009 u 14:29
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
A ja idem jesti
Poskok... hehehe, podsjetilo me je na Pervana i njegove sinkronizacije![]()
A ja sam gladan... Ko pas,naravno.
Same here...
Gledam sta da zakoljem... Mozda neku bananu.![]()
ja sam danas pojela jednu nektarinu, jednu breskvu, par marelica i 330 grama ab kulture..
i hektolitre piva
divim se sama sebi kako suvislo pisem..
al kile stale, mamu im.. mrs dole, ajde!!
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ma glavno da i ti zdravo zivis.![]()
pa nego
piva je prehrambeni proizvod
nego, u nedjelju idmeo za djurdjenovac, jel nam zavdis, a?![]()
idem lec, sutra je vejki vejki at 7am![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
dobar dan svima...
bemti led.
susjed nešto buši na kući u 7 sati ujutro u subotu... a baš sam se mislio naspavati...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Jutro
Glupa kisa mi je pokvarila sve planove za danas...
Taman sam ljepo mislio se ic provozat na biciklu i otic malo do zagorja ali ovako sve pada u vodu..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Totalno sam se zarazio sa
Battlefield Heroes
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
pozz evo ja mijenjam display na nekom LG-iju međutim gospoda iz simela su poslali display koji ne radi baš veselo...
Ista stvar kod mene neki dan . LCD za K800 neispravan poslali,pa sam ga morao reklamirat...
OT:
Nikad gori dan od ovog danas... Inace subotom ne radimo,ali smo jucer imali velik belaj u jednom naselju. Prdnuo nam transformator od 400KW sinoc oko 22 sata. Preusmjerili smo sta smo mogli i dogovorili se za sutra ujutro (citaj jutros) u 6 sati da se nademo i da to sredimo. Sinoc takoder imao kartu za Magazin koji je vamo imao koncert. Reko,pretprit cu nekako i odo ja na koncert. Baj d vej,bilo je koma,koma...necu domaaa.....
Doso sam doma na 4x4 pogon u 4:50 a trebalo je ustat u 5:40...
I tako ja lagano u smislu "zaspat cu pola sata" potego do pola 7 pa me kolege iščupali iz kreveta i to smo riješili do 11 sati. Zatim nisam uopce isao kuci vec sam u firmi zaspao ispod klime na nekoj lezaljci sve do sad... Da sam iso doma spavat,garant bi me okinuo infarkt jer su mi 3 zida sobe cijeli dan na suncu...
Od 11:30 jucer nisam nista jeo,pa sam se sad nabacao svega i svacega...
Strasno...
Dobio i slobodan danSad ih je okruglo 30
![]()
Neuspješno skidao kočnicu s bicikla
Sada sladoled u ruke i Brojevi u WMP
VuKi- već sam prije instalirao ovaj Battlefield Heroes i kada pokrenem ("Play now") otvori se igra, počne i završi neki loading (za update) i samo dobijem crni ekran- čekao 5-10 minuta i nikakve promjene... (instalirao i danas, i ista stvar)
Minimalne zahtjeve ispunjava kompjuter.
Je li to neka poznata greška (koja se lako rješava) ili da otvorim temu u prikladnom forumu?
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
dosel u Stubake a sad chillanje
dobar grah daleko se čuje
Kiša također i meni pokvarila sve planove, jednostavno lijeva nenormalno...![]()
Dosao doma sa sjeb*** felgom na biciklu
Kad god odem u taj Maksimir mi se nesto dogodi sa biciklom :S
OT: Gledam HP6
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Idem van,al ovaj put cu manje pit...![]()
došao s vožnje, nikoga nema vani![]()
Zaje*** se sa MSN-om na mobitelu...
Pokusavam se spojit na MSN (putem origigi msn programa) ali preko WAP-a...
Sad neznam dali je u mrezi (WAP) fora ili u necem drugom...
Bookmarks