a kaj nije morao, ako je produzio ugovor s t-com, dobiti gigu ili dva prometa, ovisno o tarifi?
1) Česta pogreška kupaca iPhonea
2) 100kb = 5 kuna, tako da nije problem "nabrati" 1500 kuna
3) Ima, odeš preko mobitela na http://iphonenodata.com/ i tamo instaliraš profil koji onemogućuje spajanje na internet (osim, naravno, putem wifi- a)
4) Plati račun. Ako ne platiš, stiže tužba, ovrha i tko zna što sve još. Raskinuti ne možeš, jer si 99% napravio taj promet, a i raskidanjem ugovora moraš platiti pretplatu za sve preostale mjesece (i, naravno, sva dugovanja).
Tako da nemaš baš puno izbora...
Osim, ali to neće previše promijeniti stvari
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
a kaj nije morao, ako je produzio ugovor s t-com, dobiti gigu ili dva prometa, ovisno o tarifi?
Dinamo rules!!!
ako je uzeo na flex,ne
Iphone je JB i otključao sam ga na sve mreže, software je 3.0 a firmware 4.26.08, također imam Cydiu i itunes ali 8.2. Ovako:
1.Prvo da li mogu sa tom verzijom itunesa instalirati crackane apps?
2.Postoji li mogućnost nekakvog spajanja preko GPRS-a ovog moba (koristim vip) i kako da to isklučim? Pošto se spajam samo WIFI?
3.Sa cydie sam pokušao instalirati MMS swirly ali nisam uspio i kako se zove program za zoom na snimanju?
4.Stavio sam program Cycorder. Postoji li mogućnost prebacivanja tih videosnimaka na comp?
1. Ja mogu, pa vjerujem da ćeš i ti moći
2. Preko iPhonea odi na http://iphonenodata.com/ i instaliraj profil
3. Camerazoom se zvao, ali meni nije radio na 3.0
4. Postoji, snimke se nalaze u /private/var/mobile/Media/Videos
Možeš ih prebaciti pomoći iFunBoxa (s kablom) ili sa WinSCP (preko wifi mreže).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ok hvala. Ali za ovo drugo pitanje? Reci mi gdje u telefonu mogu vidjet jesu li mi podesene postavke za gprs te ostale za VIP? Jer ako nisu ne bi se trebao spajat preko GPRS-a ako se ne varam??
EDIT: Zasto ne mogu instalirati swirlymms?
Zadnji uredio alanford11 : 17-07-2009 u 14:31
Jel moguce Iphone spojiti na običnu Sony liniju koja ima ulaz za USB stick?
1.pitanje...kako da se ulogiram na određeni forum putem iphonea ako mi nick sadrži kvačicu (slovo č)? A na tipkovnici nema interp. znakova...
Držiš prst malo dulje na slovu C dok ti se ne pojavi "izbornik" u kojemu biraš Č (ili neku drugu "varijaciju" slova C).
pomoc
imam dva iphonea 3g
jednoga spojim na itunes i napravim syn. stavim si odredene albume (muzicke)
spojim drugi sa drugim albumima, ali svaki put moram slagati listu albuma ispocetka prilikom syn.
dali je moguce dodavati pojedine albume da ostali nemoraju biti u itunes-u ?
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
kod mene ga nema pa ti govori sto hoces.
Ima, ima...
Ako imaš 3.0 software- imaš i MMS.
Uđeš kao da pišeš poruku i lijevo od polja za upisivanje teksta imaš okruglu ikonu u kojoj je kamera.
Stisneš na tu kameru i ubaciš sliku.
Nešto mi se čudno događa.Baš sam instalirao Navigon,Traffic HR,Easy Wi-fi i još neke aplikacije,ali sam primjetio da se dosta zagrijava i neće puniti bateriju,odnosno brzo se prazni.Resetirao sam ga,ali opet isto.Kad sam ih izbrisao,sve je opet bilo u redu.
Imam instalirano puno aplikacija i sve radi Ok,a sličan sam problem imao i kad sam instalirao NFS Undercover i Asphalt pa sam ih morao obrisati.Ima li neko sličan problem?
ja nisam htio đejlbrejkat ajfon,jer sam mislio da se gubi garancija i sve to..tako da to nisam uopce proucavao niti nista..
sad mi frend kaze da se ne gubi i da besplatno mogu imati sve igre,programe i sve to iz app ducana,ako ga brejkam??to istina??
Pa naravno,ja imam brdo aplikacija sa App storea,a nijednu nisam platio.
Ništa se ne plaća, ubaciš installous repo unutra i peglaj![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
ljudi kolko je sada cijena ajfona 3g? naravno na burzu mislim![]()
Vise manje nazalost isto
8gb novi najcesce 2200kn
mene najvise zanima jedna stvar: SMS,kak to ide kod iphona? jel tesko napisat dugu poruku,dal se "tesko" dolazi do izbornika poruke,jel ima brojac poruka,i tak do..uglavnom kak bi ocjenili smsanje kod njega..
gidi jap!
Kada se naučiš- nije teško.
Staviš si poruke u dock i dostupne su ti uvijek jednim pritiskom.
Tada su ti prikazani svi razgovori (kao na MSN- u, vidiš ime osobe i onda kako je išao tijek poruka, meni je to baš fora).
Ako želiš novu poruku, samo stinseš gore u uglu ikonu za novu poruku (kada si ušao u poruke) i pišeš.
Meni je SMS- anje super napravljeno, ti "razgovori" kao na MSN- u su mi super detalj.
Evo ja imam par pitanja:
1) Imam na dva kompa instaliran iTunes i koristim oba dva, danas sam na jednom prebacio 2GB pjesama, ako sad spojiom mob na drugi oce mi izbrisat pjesme s iPhona ukoliko napravim sync a u tom iTunes-u nisam dodao pjesme tako isto i s aplikacijama?
2) dali postoji neki drugi nacin za prebacivanje pjesama na iPhone i koji je nabolji player za iPhone?
3) Jel ima neka aplikacija da mi omoguci spremanje kontakata iz imenika na sim karticu?
Za sad samo to :-)
Bookmarks