Đorđe Iss'a ti,pa nemas oriđiđi widoze...![]()
Instalirao Windowse burazovom frednu.
Trenutno imam 3 kompjutera u sobi, mogao bih početi naplaćivati ležarinu
Usrani Windows update (stranica) se otvara 5 minuta, i svaki sljedeći link još minimalno 5 minuta- i onda mi još nešto izbacuje neke greške...
Na kraju napokon izaberem koje update hoću i počnu se instalirati i onda iskoči Windows update na kompjuteru i traži opet nešto...
Sami problemi s tim Windowsima... (sad će ravilov..., odmah replika da ja nemam (većinu vremena) problema s njima, ali da mi je radio COD2 na Linuxu- odmah bi ostavio Billa... možda za neko vrijeme kada neću toliko igrati...)
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Đorđe Iss'a ti,pa nemas oriđiđi widoze...![]()
Ima ko ima
Ako nemas,bar kvalitetno odglumis da imas...
Na kopiji u vecini slucajeva ne radi Windows update,sto je i logicno,al lako se rijesi...
OT: Ubolo me smeće od komarca u prst na nozi *ebo mu ćuko mater.
Normalno da imam.
Čak i na kompjuteru ima ona naljepnica sa key code- om, ali sam pri instalaciji automatski upisao svoj"defaultni"
Mislim, riješio sam to da je original ("kupio" sam)- ali opet je ta stranica užasno spora.
I, naravno, može se otvoriti samo u IE.
Marionemaš original
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ne se igrat s tim, rvacki big brader sve snima i sve zna.. doc' ce vam doma jer imate neoriginalne vindouze. i hapsit vas. oce oce. da. zivijo kapitalizam
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Cuo i ja da hapse okolo... Ja cu ko skofild iscupat hard i bacit susjedu u dvoriste...![]()
označite moj post iznad.
OT: koga hapse? AKo mene ulove... khm, sve što kažem može se iskoristiti protiv mene. Zato šutim....
FORMAT C:
FORMAT D:
Ja sam u prednosti, imam potok
Cijelih 10 cm.
A, vidiš da su i Majklu spasili hard a bacio ga je u neku vodu (ako se dobro sjećam).
Makar, moj bi crknuo na putu do potoka
Napraviti ću ja program:
Nema straha, javim vam ja kad Luna krene u pohod (ja sam joj vjerojatno najbliže)Code:#include<stdio.h> main() { int winpolice, c_disk, vrata; if(winpolice=vrata) format c_disk; }![]()
Sad sigurno vise nije frend ni tebi ni njemu.
CoD2 inace radi na Linuxu.
Tako bar kazu... Ja ga ne igram pa ne bi znao.
http://appdb.winehq.org/objectManage...ation&iId=2609
http://appdb.winehq.org/objectManage...rsion&iId=3794
Samo kao trebas odabrati DX7 a ne DX9, i to je to.![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Koji ste vi luzeri.![]()
Meni sve radi pod Linuxom, cak i windowsi.![]()
Sad sigurno vise nije frend ni tebi ni njemu.
Ma, on je neki dirigent pa ima neke programe s notama i šta ja znam s čime sve još...koji samo rade na Windowsima
A, i ako mu ja moram instalirati Windowse, ne znam baš kako bi se on snalazio na Linuxu...
CoD2 inace radi na Linuxu.
Tako bar kazu... Ja ga ne igram pa ne bi znao.
http://appdb.winehq.org/objectManage...ation&iId=2609
http://appdb.winehq.org/objectManage...rsion&iId=3794
Samo kao trebas odabrati DX7 a ne DX9, i to je to.
Isprobao (među prvim stvarima- nakon skidanja updatea na live cd Ubuntu), meni ne radi.
Ali, možda jednom opet probam, možda je izašao update za onaj wine ili kako se već zove.
Luna- mora se štediti, vidiš što govori Jadranka...
ravilov- a jel ti radi Windows update![]()
Odaklen si ti Jadranka?
Idem na sok...
Da jel radi?
Kakva su to pitanja?
I na Linuxu mu radi windows update![]()
Jutro
Izmislio sam novi kartašku igru u snu
ravilov- daj ne laži...![]()
Jutro
Ja bi danas trebao samo spojit zvucnike na komp, posto su oni stari riknuli
OT: Slusam Daniel Merriweather: Change
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
623847634 GigaPentaKvazibajta.
Zauzima koliko mu das, ali uzmi si particiju minimalno 5GB, da ne bude preusko. Vjerojatno ce ti dobar dio toga ostat prazan, ali na to onda mozes stavit dodatne pakete i svasta nesto.
I ne lazem, stvarno mi radi windows update na windowsima koji se vrte pod Ubuntuom.![]()
POz svima...
skuhao se danas na poslu...
došao kući i vidio da mi je čovjek postavio telefon za VOIP![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Crkavam od vrućine...![]()
Bookmarks