*2767*3855#
ovaj kod je full reset..i ponisti na samsunku on kod za zakljucavanje sms,imenika i sl..provjereno na u900
pozdrav svima imam Samsung s5600 ali i mli problem nemogu da instaliram java programe niti igrice dali mi treba neki kod za odkljucavanje jave ili je nesto drugo u pitanju i ge mogu da nadem te kodove,a zanima me i dali treba da se mozda razbuje zastita na firmwere pozdrav
Ukucam kod i udjem tamo sta onda treba pa da se pojacam,ja sam nesto pokusavao pa nece.
Kad ukucam kod *#8999*8378# i udjem,onda dalje neznam sta treba kako bi pojacao zvucnik MP3....mobitel je samsung e 250
ljudi..ja sam nov ode...
Ja imam samsung sgh d820......
kad god uključim kameru pojavi mi se error u kojem piše "greška prikaza"..
molim vas...pomozite sto trebam napraviti...kako da mi kamer opet radi???????
postoji li kakav kod za maknut phone lock na samsungu c3050?
svuda piše da je za Samsung *#2255# = call list kod a on ne radi na D800 Duos, da li netko zna kod za call time za d880??? inače velik dio kodova ne radi na d880 ak sam dobro upisivao
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
jel zna mozda tko za samsung s 3500 kako se odblokira...stavio sam neki kod koji sam nasao tu na forumu i sad prima sve kartice...prima signal ali kad se pali pise "mobitel zakljucan potreban servis"...bio bih jako zahvalan kad mi netko pomogao![]()
dali neko ima kod za otkljucavanje SGH C520
imam samsung sgh x540 zakljucan na vip.kad stavim simpa karticu pita me pin kojeg unesem i nakon toha kaze zakljucana mreza unesi šifru. ima li sanse da ja to otvorim za simpu preko koje sifre?
hvala
As in the above thread , unlock codes are given only for certain model phones, to add to that list i can recommend http://www.unlocking4free.com/ to unlock some of the phones for free
Slucajno sam video ovde kod *2767*3855# i ukucao u telefon,i od tada mi telefon nema mrezu,retko kad je nadje.....zna neko sta da uradim???
da li se može preko nekog koda otključati s8530 wave?
zanima me network lock code za vip mrezu za samsunga sgh-c270
alo momci ima li neko network lock code za vip mrezu za samsunga sgh-c270
Bookmarks