Dobrodosao na forum, ali obavezno sto prije procitaj pravila foruma, pogotovo ona o naslovima tema!
(To si trebao prije nego si otvarao novu temu, ali ajd...)
Pozz ljudi svima imam problem sa SE P900, display mi nereagira na dodir dobro, kad se dodirne ekran bježi za oko 1cm i osvara nesta sasvim drugo od traženog, da li je do kalibracije ili digitalizera.
thanks
![]()
Dobrodosao na forum, ali obavezno sto prije procitaj pravila foruma, pogotovo ona o naslovima tema!
(To si trebao prije nego si otvarao novu temu, ali ajd...)
...bateriju van i ponovo izvrši kalibraciju - ako nastavi po starom nažalost moraš na servis...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Definitivno je najpametnije prvo napraviti kalibraciju ekrana. Ako mozes nakon kalibracije testirati TS i postati sliku sto se dogadja.
Moze biti da je problem u kalibraciji, ali moze biti da je zapela neka mrvica uz rub ekrana. Pogledajte ovu temu.
PS: Drzite se u ovoj temi P900 (eventualno P800 ili P910) da se ne mjesaju razliciti mobiteli i razlicita rjesenja problema. Osobno na njema neznam kako se dolazi do kalibracije ekrana, ali sam siguran da je potpuno drukcije nego na G700.
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
Bookmarks