Ne mislim da lazes.Vidis to nije ta stranica, izgleda da im je sustav pao.
pa nečemo se lagat valjda :cheers:
![]()
Ne mislim da lazes.Vidis to nije ta stranica, izgleda da im je sustav pao.
sorry kliknuo sam na link iz tvog posta ali nisam skužio da se promjenila adresa. onda i tebi ovu ispod otvara na taj tvoj link :cheers:
http://webauth.vip.hr/vasmpauth/Logi...rvice&level=20
Tako je Oldy.
navodno su bili radovi neki i to je uzrok tome.
Trebali bi popraviti to ali to je vec za drugu temu
mozda ovu http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=61959
znaci citava ova stvar sa problemom otvaranja vipmevmc stranice nema veze s Bugom
dobar grah daleko se čuje
...poklonio svojoj dragoj navedni stick i sve uredno radi ali carnet nisam uspio osposobiti...za aktiviranje sam pitao one u SZK koji su mi potvrdili aktivaciju...
...probat ću nabavit još jednu karticu pa s njom koristit carnet...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
kaj znaci onda taj carnet kako kome ..?
gidi jap!
...vjerojatno bi se odmah (znači prvo spajanje) trebao spojiti s carnet računom...vidjet ću kada nabavim još jednu karticu...
Zanima me usb stick, ima li ih više verzija? Možda starija serija i novija. Ja sam svoj kupio kod vip partnera, nije bilo u vip centru...kasnije su došli u vip centar i uočio sam jednu razliku: natpis "Micro SD" je drugačiji. Na mom piše MicroSD onako kao zaštitni znak microsd-a kosa slova ona i to. Dok u vip centru je običnim,manjim slovima štampanim napisano. I prije natpisa "Micro sd" ima kockica, tj. valjda nacrtana kartica. Evo što piše na mom FCC ID: Q78-K3565-Z --> to je valjda tvornički broj i model. Sumnjam da ima neke veze taj natpis na utoru za karticu ali evo, razlika postoji! Što piše na Vašem? Neznam kako bi se mogli saznati datum proizvodnje ili slično...
...verzija je totalno nebitna...ali kada već pitaš - mislim da je moj isto K3565...
Ma čisto me zanimalo u čemu je eventualno razlika...
Evo sam dobio danas pismo od vipa sa registracijskom šifrom - ono da 50 kn dobijem. I u pismu kaže da ću dobiti 30 kn, da sms pošaljem itd - što neide, jer to nije vipme voice...Tako da sam otišao na vipmevmc.vipnet.hr i tamo unio šifru i dobio 50 kn (ne 30). I u Stanju računa, također na vipmevmc.vipnet.hr mi kaže da imam 70 kn, 193 mb ako sam data, normalni korisnik a 386 ako sam carnet korisnik (tako mi je i na carnetu u ispisu 13-ak mb potrošeno). Tako da izgleda stvarno su duplo dali carnetu. Odlično!!! Nije 200 nego 400 mb gratis!
Pitanje: Jel potrebno registrirati broj nešto ekstra da je carnet ili samo kada se ide preko carnet.vip.hr APN-a onda je to to!? Vjerujem da samo APN čini razliku...
...super...razliku čine apn i korisnički podaci carneta...
postoje E169, K3565, K3565-Z ali cini mi se da je samo ovaj zadnji u ponudi BUGove promocije
Moj stick je K3565 - Rev 2
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
bas ti pise "rev2" negdje na njemu ?
...evo uspio sam osposobiti carnet - trebalo je pravilno postaviti račun i isključiti neke nepotrebne opcije - pomogla mi je ova uputa - Upute za konfiguraciju USB sticka
...uglavnom radi, vipmevmc isto radi - napravio sam prijavu preko prijava.vip.hr i sve uredno šljaka...
...sada me jedino zanima - kupili smo još jedan Bug i podigli karticu (djevojka i ja) pa me muči to da li će carnet važiti i na tome (jer ju planiram aktivirati nakon što iskoristim prvih 200mb (tj. 400mb) na prvoj kartici)...
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 08-07-2009 u 23:13
a zasto nebi vazio i na drugom SIMu ?
sve ti je isto (iskljucis sve protokole autorizacije osim PAP-nekriptirana lozinka).
ako radi na jednom SIMu radit ce i na svakom drugom na kojem je aktivan carnet.vip.hr APN
...ma pitam jer nisam znao da li se određeni carnet account možda veže na neko određeno vrijeme na tu karticu (ili nešto sl. )...uglavnom - to je onda to...
...hvala na brzom odgovoru...
u postavkama sigurnosti trebas maknuti sve kvacice osim PAP. naravno APN je carnet.vip.hr i ispravno unijet kor.ime i lozinku.
jel znaci ako sam preko carneta spojen da cu imat 400mb na mjesec?
gidi jap!
Hello, imam 2 pitanja
1. Dali je bolji signala ako se surfa preko USB sticka na laptopu ili preko mobitela na laptopu, jer probao sam s mobitelom i sve je dosta sporo.
2. Ako sam vec poceo trosit tih 200MB dali se mogu prebacit preko carneta jer imam acc pa da imam 400MB
pozdrav, yodina
Bookmarks