...Bug kupljen i kartica podignuta, ali ovdje u N. Gradiški - nema stickova...
jel ima još gdje bugova za kupit?? ili su svi pokupovani??
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
...Bug kupljen i kartica podignuta, ali ovdje u N. Gradiški - nema stickova...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
@Wild-Boy
Pa nije ni Brod tako daleko a valjda tamo ima.
Mi moze netko reci do koliko GB USB stick podrzava MicroSD karticu, negdje sam procitao samo do 4 GB,... jel to istina?
Malo sam zbunjen, ubacio sam karticu u mobitel, poslao si smosom postavke za vip gprs, no kad se idem spojit na net, nece.
Trebam li prije kupiti bon ili nsto??
Za karticu koju sam dobio uz usb stick mi sve radi,carnet i normalno. Nisam koristio postavke koje sam si poslo (s vipove stranice na si poslo na tele2 broj postavke za Broadband). Uglavnom,rucno sam napravio profil s apn carnet.vip.hr izabrao PAP kao na kompu,upisao username i pass od carneta. Ostalo nista. I opera mini radi,web browser od moba radi,youtube radi... A za ovu karticu od 600mb,nisam ju jos aktivirao. Aktivirat cu ju kad potrosim 200mb s ove,ali kontam da su iste. Obje su za data.vip.hr a ako se upise carnet.vip.hr -onda ide preko carneta,zar ne! A za 600mb ili 200mb s ove druge kartice apn nema veze koliko vidim..koristi se gratis surfanje u svakom slucaju-bar za ovu karticu uz stick. A kad potrosim 600mb gratis stavit cu apn carnet,50lipa mb. Valjda je vip mislio da mozemo nastaviti koristiti data sim i nakon potrosenih 600mb... Micro sd 2gb je 30ak kn-jako bi se osiromasio vip.. Mogli su bar 1gb ubacit,s popustom na kolicinu bi ih par kuna komad izasao,a zgodan je detalj kada kupci vide da je vipu stalo..
Da li dobijem USB stick sa sim karticom ili samo sim karticu?
Samo SIM karticu- zato su odvojeni kuponi za SIM karticu i USB stick.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
...da čitaš sve bi vidio...
...S Bugom dobiješ 3 kupona za:
1) Besplatnu podatkovnu SIM karticu (samo kartica - ona sadrži tih 600mb)
2) 50kn popusta pri kupovini Vipme broadband usb sticka (Usb broadband stick + Vip podat. kartica sa 100kn na računu)
3) 200kn popusta pri kupovini prijenosnog računala kod vipa
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Meni je BUG SIM sa 600Mb proradio sa carnet accountom i sada svaki mjesec imam umjesto 200, 400Mb.
Tako da ipak radi i sa carnetom i svi koji imaju taj accountu neka ga iskoriste!![]()
samo malo nesto mi nije jasno jel to kartica za mobitel pa sa njom surfas ,ili za laptop kada kupis usb stick
kako ti je drago.
i za jedno i za drugo.
dobar grah daleko se čuje
pa sad sam nazvao babu i rekla mi je da ta kartica kada se umetne u tel nece raditi sama zasebno nego da je to za lap tj. da moram kupiti usb stick i koristiti to samo za lap ...ko tu koga j....!!!
Molim objasnjenje...
Ma, ne zna ona.
Meni su se isto isčuđavali kada sam rekao da mi treba samo SIM kartica da ću je koristiti u mobitelu...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
pa ja sam je mislio samo umetnuti u mob i koristiti zujati po netu tako nikakav lap i slicna usb sranja...ili možda grijesim da se tako može ali kad je ubacim u mob ne da mi da se spojim na net a tel mi na normalnoj kartivi koju imam za pozive i sms daje normalno e sad jel trebam cekat neku aktivaciju ili sta...
Pa jel ti svoju isto koristis u mobitelu i to je to ...bez ikakvih sranja usb sticka i lapa.Imam lap ali mi to ne treba imam kucni bezicni net i to je to...ipak nisam toliki zagrizenjak za net i sl. a i nemam vremena toliko za bacanje..zaradi pare i kupi si dobar auto a ne sjedit pred netom i gubiti vrime..
pa sta ne mogu oni poslati postavke u mob kada ih nazoves???
sta nema nikoga da mu to dela na mobu....
Radi internet na mobitelu preko data sim kartice koja inace obicno ide u usb stick za mobile broadband! A kad se kartica stavi u mob onda se moze spojiti na net preko samog moba ili preko kompa-mob sluzi kao modem,zamjenjuje usb stick! Upute u bugu,ili na www.bug.hr u pdfu ima ta stranica iz buga... Evo kako meni u mobu radi net sa data sim karticom koju sam dobio uz usb stick,vjerujem da je isto i za ovu sa 600mb. Dakle,sony ericsson k850i. U postavkama interneta sam napravio novi profil: ime-vipme broadband,cid 4(sam je upiso),apn-carnet.vip.hr, korisnicko ime i pass od carneta,trazenje prijave-iskljuceno,ip i dns-nista,autorizacija-pap,sazimanje podataka i zaglavlja-iskljuceno,proxy-iskljuceno,visestruki. Odaberem taj profil i radi. Za data.vip.hr je vjerovatno slicno,osim mozda username i pass-ili prazno ili 38591-ako neradi jedno probat drugo. Poslati si s neta,s vipove stranice.. Ali apn je najbitniji. Ostalo isrobavat pa dok ne proradi. Kako to da na carnetu duplo,umjesto 200 da je 400-to je kad se kupi opcija,sumnjam da ce to gratis poduplat...ali nebih se bunio..
Bookmarks