nasprico sobu sa raidom protiv komaraca, upalio klimu i idem sad probat nes odspavat... =)
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
jutro...![]()
puno prerano buđenje...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ide mi na živce stari C75 koji me svako jutro budi u 5.15 h zbog alarma koji sam slučajno uključio (i ne znam isključiti).![]()
Sa izvadjenom baterijom tesko da moze zvoniti.![]()
Mislio sam to napraviti, ali sam bio pospan i zaboravio...
Došao sa vožnjice iz Maksimira.
Pada kiša, već dulje vrijeme, otprilike je počela kada sam se ja vraćao
Malo sam vlažan, ali mi je bio gušt voziti se po kiši- barem nitko nije smetao na nogostupu, svi su pod tramvajskim stanicama.
Onaj Agroonomski fakultet je ogroman, hodnik 20 metara širok- a nema dvoje ljudi.
Evo, sad će sigurno završiti- kada sam ja stigao doma....
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Na poslu zujim pok klimom. Vani je četres stupnjeva majku mu... Idem oladit ekstremitete u moru kad dodem doma...
e blago se tebi...ti se mozes ic kupat kad oces
OT: jos lezim u krevetu i divim se komarcu kako me uspio u ruku kroz majcu ugrist :S
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Dan...
Imao pun k posla zadnjih dana...
Mrtav sam...
Ja do sad nisam imao problema s komarcima. Jedan jedini komarac ove godine je bio ubijen![]()
Ljeto..zaista..i more,u zagrebu!!jutros sam se skoro utopila pokusavajuci doci do posla..ljeto i more u zagrebu..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Jutro
Luna- unajmi si kanu
Ili idi biciklom, kao ja jučer![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Mene komarci nikad ne izjedaju. Ali mog brata da. Ja imam konjsku kožu!![]()
Zadnji uredio .:TailS:. : 08-07-2009 u 11:27
jutro...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Hmmm...
Mjenjati 6288 za D900i?
Ovo je teška odluka...
Instalirao Windows 98 na neki kompjuter.
Ne znam što bih još stavio na taj kompjuter.
Kaže frednica da joj je to za brata, za igranje...
Al' će se usrećiti kompjuterom sa 4gb HDD, 32 MB RAM- a i 233 MHz![]()
^^^moze igrat karte u windowsima ako ih ima...
OT: Doso s posla. Dva deca pive nakon sendvica na ovoj žegi i isto se osjecam ko da sam progutao kutiju tableta za spavanje...
Ne preostaje mi nista drugo.....
Doso s prijemnog na FSB-u, rezultati tek poslje ponoci...
Sastavio konacno frendov K800i... Da ga skinem s *****...![]()
doso iz grada...mrtav umoran a sutra moram opet cijeli grad presetat da nadem neke majce![]()
Odo odspavat 2-3h pa na posao![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks