Bio frendu pomoc upasirat getribu na auto. Otresli pivu i doso doma...
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
@xlr, jesi ti promjenio vjeru?
BTW, inače mi internet šteka. Nije me dugo bilo, since 2.7., zahvaljujući prastarom modemu i još starijem kompjuteru. I da, počinjem razmišljati o 5800XM.
Jutro
Tails-Nokia??
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
jutro...
lagano via austrija...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Legao sinoc u 1 sat,gledo tv do 2,pa ga ugasio i do pola 5 me provocirali komarci mater im krvožednu. Nista nisam zaspao...![]()
Lijepo se naspavao, propustio dorucak u hotelu, zakasnio na prvo i pol drugog predavanja, malo sam gladan... Ali bar sam se naspavao konacno.
P.S. Pozdrav iz Cakovca!![]()
Upravo si složio prijem DVB-T signala na kompupa sada uz satelitsku imam i tv
Ma nema čega nema![]()
Sramota me vise postat ovdje. Ko da sam sa sobom pricam...
Idem se obrijat i istusirat...
došao doma s druženja
frendu je riknula 6288 i nikako ju nije mogao upaliti pa je rukom udario dva puta u ekran ali ništa, onda je pošizio i glavom udario u mob i da vidite kako je odma proradio![]()
Vratio se iz Cakovca.
Umoran i pospan, a sutra se radi...![]()
Odo ja![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
dođoh doma...
sad na spavanje, sutra puno stvari za obaviti...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Dobro jutro
Nema me baš na forumu. Gledao Wimbledon, igrao tenis, zabavljao seSutra putujem za Novi Sad - EXIT!
![]()
Україна
Of course. Sony Ericsson nema muda napraviti takav mobitel po toj cijeni.Šalim se, ali stvarno, cijenovno tu-negje je W705/W715 (barem kao samo uređaj u T-mobile ponudi), a Nokia je puno bolja po funkcijama. Ali sad kad pogledam malo bolje cijene rabljenih, sve više mi se počinje sivđati E51/6300i
.
jos 3 tjedna do GO..
terba prezivit, jbt![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Sta je GO?
Ganjam se s Nigerijcima oko ugovora.. "hello my brother, we need quick quick a agreement. Immediatelly!"
Hella yeah!
Btw ruski Gazprom je ovih dana u Nigeriji otvorio svoj pogon pog imenom Nigazloodnica!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
došao doma...
napokon stigla xperia...
obavio neki sitni shopping, sutra još neke stvarčice kupiti i u ponedjeljak za zrće...![]()
Bio odspavat iza posla,jer po ovoj vrucini stvarno neznam sta bih radio. Mozda kupanje,al nisam imao snage,pa sam oso spavat. Probudim se svaki put nakon 2-3 sata polomljen ko da me trajvan zgazio... Svasta...![]()
A imate vi tramvaja tamo na otoku?![]()
nemrem spavat pa malo na mobu zujim po netu...koma vrućina me ubija...a još uz to i komarci i dosadan pas koji ne prestaje se prešetavat...ahhh koja muka
još samo par dana pa odo ja na moreeee
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Dogovorio se s prijateljima za Garden Festival
Jedva čekam![]()
Bookmarks