dvanaest zigosanih :in love: al oni nasi, jel
Tihi mi je bio prva fejmous prsn ljubav
bolji zivot!! pobozno se gledao nedjeljom poslije dnevnika! ono sto su danas kokice, nama su bile palacinke nedjlejom uz tu seriju.
Sjećate li se 80-ih i serija koje smo tada gledali?
O svima mogu ponešto naći na YouTube-u, Dinastija, Dallas, Miami vice...
Dvije serije su mi ostale, ali ih ne nalazim na YT. Jedna je Sve rijeke teku, australijska serija, nekekav brod i život na rijeci...
Trauma centar - jel se tako zove jer je na YT, ali ni na Googleu ne mogu naći.
Dopunite svoj popis serija koje smo rado gledali, zbog kojih bi "zastalo vrijeme" u svakome domu, bar na tih 50-ak minuta.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
dvanaest zigosanih :in love: al oni nasi, jel
Tihi mi je bio prva fejmous prsn ljubav
bolji zivot!! pobozno se gledao nedjeljom poslije dnevnika! ono sto su danas kokice, nama su bile palacinke nedjlejom uz tu seriju.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
otpisani, da fakat!!!!! yebote
al shvati, daaaavno je to bilo i mala sam bilausto se i 12 zigosanih uvijek pobozno gledao u nasoj kuci.
sjecam se da su nas u vrticu dojili s brankom kockicom. mene s enikad nije pretjerano dojmio
stara i baka su obozavale dinastiju. ja je se uopce ne sjecam (ociot je nisam gledala), sjecam se smao one uvodne spice i babe aleksis
sad vise ne znam kada je tocno twin peaks isao na teveu, brijem da je to vec bio pocetak 90-ih.. tak da se onda ne racuna. kao nit serije "IT", isle su na slovenskoj televiziji. al to znam da sam vec bila osnovnoskolsko tele, to su ziher bile 90-e.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
pa kaci mala![]()
dobar grah daleko se čuje
Automan -- bio zaljubljen u nju!
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Vuki, bogami sam s naježio. Sjećam se jako dobro Lamborghinija.
Bila je jedna serija, slična Porocima Miamija, kako li se zvala, neka ekipa policajaca, u biti akcijske serije u kojima dobro uvijek pobijedi.
Sjeća se tko B.Willisa i neke babe u serijalu Savršeni partneri (ili kako već)?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Dinastija je bila zakon, nije ni Dallas bio loš .....jel se ko sjeća Blakeove sedmorke?
Bookmarks