Ma, ne mogu rastaviti.
A i nekakav je čudan prekidač... jednom riječju- kinesko![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
obavljen prvi dio posla za danas, odmorko do navečer...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
fajnli vikend![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Meni poceo jos ujutro...![]()
Jesu lopovi, na internetu pola dućana ima ATA 80p kabel- na telefon se ne javljaju, dođe, tamo i nitko nema.
I onda nađu neki za 50 kuna (a, inače su po 10 kuna)...
Ali, nakon malo vožnje- našao sam za 5 kuna
Eto, kad se mora stezati remen....
U vožnji mi je pao mobitel sa stalka na biciklu, i to na neki šljunak...
Kada je pao, suza mi je potekla...
Ali, hvala Bogu, bio je u masci...
Kako mi je laknulo kada sam vidio da je samo maska ogrebana...
Zaključak- kineski stalak ne valja, Kineska maska je ok![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
kakav to stalak na biciklu za mob imas? Moze neka slika.
dobar grah daleko se čuje
Ovakav![]()
Sad čitam da se treba malo jače zategnuti...
Budem sutra isprobao, makar... nisam baš siguran više da ću stavljati mobitel unutra...(a, mislim, dođe 30- ak kuna tako da nisam očekivao da ću se moći spuštati niz Velebit i stalak se neće ni mrdnuti...
)
Zavrsio jednu instalaciju. Taman za registrirat auto...![]()
Ma, znam da tako radi.
Ionako sam do sad držao mobitel u džepu i slušao navigaciju.
Makar, fora je kad možeš i vidjeti put (a da ne moraš vaditi mobitel iz džepa).
A, ovo na tvojoj slici stvarno izgleda opasno.
Ovaj moj mi na prvi pogled izgleda jako robusno, ali na biciklu se nije baš proslavio.
Ne znam...oni koji su ga (ovaj za 30 kuna) kupili kažu da je jako čvrsto (a neki su zalijepili super lijepilom i radi savršeno)
Gledam Mućke.![]()
Damn.
Postadoh lokalni tehno meister...
Vrbovec je u *urcu...
@Smuchac: kaj se tiče dial-upa....
Zanimljivo, zovem ja Carnet, pojavila mi se greška 619.
Ovaj veli da ne valja modem. Spojim se preko T-coma i radi. Zovem ja opet SZK i opet mi isto vele. I bla bla , gledam, slažem, šarafim, namještam, čistim, instaliram...
Na kraju skužih da je Carnetov acc blokirao firewall (!)
OT: vratio se sa terena. Dobili smo genijalnu ideju:
Na flaks smo zavezali novčanik te smo ga bacili na cestu. Sakrili smo se u grmlje te smo čekali prolaznike. Nakon 5 minuta dođe jedan lik, posegne za novčanikom kad ja potegnem flaks i novčanik
Čovjek zbunjen. Koji k se desil?
Onda su se ovi majmuni krenuli smijat i nismo uspjeli u potpunosti provesti misiju
Zatim su išle neke ženske ()
Skrili smo se uz ogradu, i kad su prolazile, svi smo skočili u zrak i vikali. Ženske su krenule vrištati i trčati...
Tipična vrbovečka srednjoškolska mladež. Nije ni čudo kaj ste vi Zagrepčani i okolica napredniji![]()
^^ A moja generacija nikad...
Bio sam popit pice s ekipom,i idem spavat. Dosta je za danas...
došao s joba...
spavanje do prekosutra ako bog da...
laku noć...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
jutro...![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Došao s vožnje.
Kako se lijepo voziti novoasfaltiranom Zagrebačkom...
Šteta što će sad pustiti i aute tamo....
Ali, biti će druga traka![]()
Bookmarks