@Tom Bill
Ah, na zalost vrijedi ona narodna "Dok nekom ne smrkne drugom ne svane!"
Meni u centru Osijeka je super jer mi ne nedostaje Tele2 signala, a kod tebe upravo obrnuto.
da, tako imam složeno sad..
i još jedno pitanje..
onaj paket 10MB za 10kn... jel i to ulazi u tu njihovu "specijalnu" tarifu na različitim signalima? i dal mi se to posebno naplačuje, t. imam pretplatu 150kn + 10kn frekvencija, i dal ide to još +10kn ili mi to ubroje u ovih 150?
Meni je još uvijek aktivan mobilni paket iako je već odavno prošlo mjesec dana i vjerojatno sam već odavno potrošio 10MB. Dakle, još uvijek mi ne skidaju pare s računa bez obzira na kojem signalu surfao! Ono, wtf, kaj ćemo imat besplatno zauvijek??![]()
Same here:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=924
Šutim i vozim![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Evo, upravo sam razgovarao s SZK, i covjek mi kaze da se od 01.07. ponovo vraca MOBIL10, nadam se samo da potrosnja nece ovisiti, kao trenutno, o operateru na ciju si mrezu spojen, jer u protivnom, pushing rodjo, odose megabajti zacas
Znas li da li nakon potrosnje Mobil10 paketa i dalje kosta 1MB 1KN ili ?
Forumaš godine :)
Nikakve detalje jos ne znaju, znaju samo ovo sto sam napisao
Nema jos nikakvih novosti sto ce biti od sutra, jer kako pise ova promocija 1kn=1Mb bi trebala zavrsiti danas?!?
Ma vjerojatno ce produziti, na reklamu u Jutarnjem oglasvaju danas te cijene.
Cudi me sto se posjedon1 jos nije javi po tom pitanjumozda je na GO
![]()
Evo upravo razgovarao s Lukom from SZK, OPCIJA PRODUŽENA DO 01.10.2009
Zadnji uredio krokan : 30-06-2009 u 12:15
Da evo promjenili su i na stranici:
http://www.tele2.hr/tarife/prijenos_...a_za_1_MB.html
Evo izvještaja sa konferencije za tisak
http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=78977
Možda je malo off ali nadam se da je ovo novinar krivo napisao,ali zadnja rečenica me brine:
Granlund je na koncu predstavio tri nova mobitela, među kojima je i LG-ova Arena, te ponosno objavio da je pokrivenost signalom Tele2 jednaka konkurenciji te da više nema nacionalnog roaminga. (Igor Škevin)
Da li je to moguće???
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
Tu je mislio na 3G tj. HSPA sto ajde moze proci jer u pokrivenosti 3G signalom ne zaostaju puno, pokrili su jednak broj gradova kao i konkurencija. Nacionalnog roaminga za 3G nikad nije ni bilo.
"...objavio da je pokrivenost 3G signalom Tele2 jednaka konkurenciji te da više nema nacionalnog roaminga za 3G, točnije mobilni prijenos podataka"
Taj frajer očito nema ni dva razreda osnovne, napiše jedno, pa poslije editira tekst, pa napiše neke nebuloze ...
Pozdrav.
Htio bih sa vas pitam pitanje jedno.
Iz BiH sam, i sutra (ili preksutra) idem na odmor na Pag. I sad, posto nemam laptop i necu moc hvatat wifi, opcija za internet mi je preko mobitela i GPRSa/EDGEa. Imam SE K550i.
I prijateljica mi je dala svoj Tele2 broj, i ja sam malo guglo i sve, raspitivajuci se posto je to sve i tako to. I vidim da ima ova akcija 1MB za 1kn, tj 10 lipa za 100kb. Hocul moc surfat po toj tarifi jer bas i ne kontam one njihove zvjezdice dole na stranici, vezane da je ta cijena samo kad sam na Tele2 signalu.
Boravicu tu.
I na kraju, sta je sad sa tim paketom od 10MB za 10kn? Jel mogu to aktivirat sa obicnim tele2 prepaid brojem? (10mb ce mi sigurno bit dovoljno).
Hvala
Radi se o tome da moraš bit na Tele2 signalu. Inače postoji i nacionalni roaming s T-mobile, ali ako se spojiš na T-mobile bit će ti preskupo. Najbolje je da kad dođeš na odredište ručno naštimaš na Tele2 mrežu, jer će ti jedino tako bit cijena 1kn/mb.
Znaci bitno je samo da sam na Tele2 mrezi?
Ne moze se desit da mi pise da sam na tele2, a da sam preko t-mobile signala?
I prema onoj mapi, tele2 GPRS (ili EDGE) signala ima?
I sta je sa ovim 10kn, 10mb? Ne vazi vise?
1. Da.
2. Ako podesiš ručno Tele2 mrežu onda se ne može desiti. U suprotnom, uvijek će ti pisati da si na T-Mobile mreži.
3. Prema slici sve djeluje dosta dobro. Ali uvijek su moguće 'rupe', samo to ti mogu reći samo oni koji tamo žive i iz iskustvaznaju gdje postoje takva mjesta itd. Ali gledajući mapu GSM signala bi trebalo biti.
4. 10kn/10mb je ukinuto i trebali su vratiti uslugu sad početkom 7.mjeseca, ali nisu nego su opet produžili 1kn/1mb akciju do 9 ili 10 mjeseca.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks