Tražim po kući još jedan mobitel za nađeni SIM...![]()
Tražim po kući još jedan mobitel za nađeni SIM...![]()
malo ubio oko, ljenčarim i dalje...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Visio na stupu u kupusu kablova pod naponom skoro cijeli sat,pa na drugom 20 minuta jer sam dezuran i morao sam na intervenciju. Slomio se ko pas,sav mokar,prljav i znojan dolazim ispred trgovine sa sluzbenim autom i kupujem sok,a jedan poznanik,i sto je najžalosnije rođak,smije mi se i pizdi mi da "šta pušem i od čega sam umoran i prljav" kad se vozim u tuđem autu i na tuđem gorivu. Ma di baš danas kad mi je kolega,skoro pa i vršnjak,i iako ga ne znam poginuo na sličnom poslu. Kad mu glavom nisam iskopao grob u afaltu danas,necu vise nikad... Kakve stoke danas sve ima,i jos su ti kao prijatelji ili rodbina...![]()
Sastavio novi ormarić od pet odjeljaka za cipele (15 komada obuče) i nalio se sa litru odnosno dvije bambusa LOL
ZUJIM KO mačak HIK; super_hik
EDIT: di ste vi meni svi, voli vas VuKi HIK hehehehehee
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
^^ sad nas voliš kad si se nalizao bambusa a?
Otreso hamburger u najnovijem fast foodu u gradu i otreso dva gemišta,zapalio duvan... :divota:
Nisam bolji hamburger u zivotu jeo. Neki bosanci,al znaju ga brate sastavit da su to perverzije...![]()
doso s Prvica nazad u Srimu i gledam jucerasnji TopGear uz crno vino.
dobar grah daleko se čuje
vino je pice bogova
i nista mu ne fali. zabrinuo bih se kad bi pio zestoko
a ovak uz ribu se vino uopce ne racuna kao alkohol.
a jos vise cu se zabrinuti kad necu biti u prilici ovako gustati.
dobar grah daleko se čuje
Smuchac, šteta što ćeš kupiti 6500s umjesto 6650f.Stvarno ne znam što dummy ima tražiti pored symbiana.
jutro...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
OT: jutro
Šalim se, na nogama sam od 7, jurim iz metropole pa natrag...
Sad se malo odmaram...
došao sa sastanka, lagano pripreme za moreno...
09.07. je blizu...
i danas dobio jebenu vijest, napokon će mi zamijeniti moju xperiu...
novi stiže kroz par dana...![]()
Dobar dan
Cekam u cekaonici kod zubara -.-"
Reko mi je da imam 2 karijesa![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
^^ To ti je reko da ne pobjegnes. Stvarnu istinuces saznat kad uđes unutra... :zločest:
Došao od zubarke.
Svaki put kad dođem, neka mlađa zubarka je tamo...
Valjda sve pričaju o meni (kako sam zgodan i to- pa ostale dolaze vidjeti
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Tjesi se tjesi...![]()
Ne vjerujem da je to slučajnost...
Sad sam se uvrijedio![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
večer svima...
odo lagano spavat
sutra rano dizanje i posao...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks