ja bi na tvom mjestu uzeo c510,dobar fotić,dobra je muzika na zvučniku i sluškama,a drugi izbor bi mi bio ovaj lg zvog 5 mpx
Eto,idem na pretplatu,pa se četveroumim izmedu ova 4 moba. Nadam se da mozete pomoc. Ponekad slusam muziku i upucam ponekad koju sliku. Nista posebno ne zelim od mobitela nego da drzi 3 dana baterija i da ima koliko toliko dovoljnu cvrstocu s obzirom da ima dosta sanse da mi ispadne iz dzepa i sl,te da nije neki blesavi software i da je kilav...
1. SAMSUNG S3500 izaso bi me 100kn
2. SE C510 izaso bi me 300kn
3. LG KC 550 izaso bi me 400kn
4. Nokia 6500 slide izaso bi me 400 kn
I jos nesto: Zasto je Nokia 6650 fold 200kn donekle jeftin mob s GPS-om. Znam da nema neke extra mogucnosti,al ipak...
To namjeravam kupovat ovaj tjedan,pa ako ima netko nesto pametno za savjetovat nek savjetuje. Ovaj ili onaj mi je ljepši i slicno mi ne znaci nista.
Hvala!
Zadnji uredio Smuchac : 29-06-2009 u 11:54
ja bi na tvom mjestu uzeo c510,dobar fotić,dobra je muzika na zvučniku i sluškama,a drugi izbor bi mi bio ovaj lg zvog 5 mpx
Samo vi nabacajte mišljenja,pa cu ja lako razabrat. Editirao sam post i dodao cijene koje bi isle s pretplatom i ugovorom koji imam potpisat...
Kvalitetom materijala def 6500 od navedenih. Kamerom najbolji c510. Da kupujem birao bih izmedu ta dva...uz prednost Nokiji bas radi kombinacije metal/plastika na kucistu.
Heheh
Da, to je tocno, u pravilu SE kod cybershot modela daje "vise" po pitanju kvalitete slike naspram konkurencije s istim specifikacijama.
Takoder c510 je dosta noviji model, pa je jasno da ce imati i neke druge prednosti. No kao sto sam vec napisao, prema onom sto trazis Nokia mi se cini bolji izbor.
Malo OT - idealan mobitel za ono sta si napisao, a uz to sada smjesno jeftin je k800. Imho najbolji SE ikada...
*ebat ga kad ga nema u ponudi...
Zasad prednost dajem Nokii...
Ostali osim C510 su skoro pa ispali iz obzira...
6500s.
Nisam ljubitelj SE-a, Nokia ima dobar ekran, relativno dobru kameru, jak zvučnik, i jaaako kvalitetnu završnu obradu. Slide je čvrst, bez lufta.
kad sam primio c510 u ruke nije mi se svidio jer je kvaliteta izrade prema meni niska
imao sam osjećaj da će puknuti ako padne na pod kao neki jeftin kineski digitron
kvalitetom izrade nokia 6500s ubija c510, glazbu možeš slušati na oba dva moba, jedino za bateriju neznam
Prema specifikacijama,SE ima dosta bolju bateriju. Brat kaze da nije nesto zadovoljan s baterijom. Jedva 3 dana,s tim da dosta prica na njega...
Ako kupujes u t mobilu, 6500 ti nema ni u jednom t centru a ne planiraju je nabavljat. inace najbolji mob od navedenih po svim pitanjima.
Ima u ovom mom T-centru...![]()
Zvao sam sad. Nemaju ni jednog ni drugog...
Sutra ili preksutra stizu,pa idem po jednog. Jos cu se odlucit,al Nokia ima blagu prednost zasad.....
6500 slide ima jaku bateriju, ali je aluminij na kućištu sklizak te kad padne izliže se lako zadji poklopac.
C510 je dobar mob s dobrom baterijom, ali za čvrstoću ne znam, jer postoji C702 koji je definitivno čvršći.
LG ima blesav softver i nekvalitetan je.
Samsung ima OK soft, ok je mob, ali ne znam za bateriju.
Ja bi, naravno, izabrao 6650 fold. Mob je kvalitetan, mislim da ima dobru bateriju, symbian je... Best buy.
Zasto je 6650 fold onako jeftin?
Zadnji modeli očito. Što znači, ugrabi odmah.
Vrlo lako ce se to desit sutra...![]()
sestra mi je neki dan uzela u tarifi 60 KC 550 za 200 kn,imala je neke dodatne bodove,pa je ispalo jeftinije,mogu rec da je mob cist ok
Uzmi 6650, izgleda kvalitetno, čak mi izgleda kao mali tenk.
Dobio sam par savjeta,i 6650 otpada naspram 6500 slide...
Hvala svima na savjetima i sugestijama. 6500 slide it is.
![]()
Bookmarks