^^ šejm on ju...![]()
jutro...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
^^ šejm on ju...![]()
Mrsh
Idem ubost V8 popodne... Sta me briga...
Kakav rad molim lijepo...
Radim od pon-pet od 8-16h....![]()
Ti si neki cinovnik?![]()
laganini na posao...
see ya![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Odo malo van prosetat...![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ništa od moba. Razočarao me uživo... Ostajem na ovom starom,a i imam pametnijih stvari sad za kupit tako da...
Nadam se da idem van veceras,nisam odavno bio...
@Cionn, tečaj C programskog jezika.
@smuchac, a ja se još pitam kako bi veliki V8 motor stao u Renault 5
BTW, sve manje i manje imam povjerenja u Sony Ericsson...
^^
Stvarno je cigla. Pa majketi veci je od kutije cigara. Jos kad ga otvoris...![]()
Bjez,bjez... Imam doma 10 ispravnih mobova,pa necu jos nista novo uzimat...
Umalo uzeo W705...
pjan, ne znam o čemu pričate, zaboli me ... noć
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
pf...
ovdje nema nikoga...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Došao s mise.
Svećenik pljuvao komuniste
Odmaram![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Kako nema? Evo me
OT: Gledam malo po telki kaj ima, al mislim da cu danas morat ic kosit travu u Zagorju![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
@ravilov
Nisam![]()
![]()
@Georgy: E jel poznajes ti kojim slucajem jednog Antum Omrčena?? Trenira atletiku i sad bi trebao ic 2. Razred u TŠRB-a??
A bravo
A koj si ti razred uopce??
Sad ću treći.
Odo instalirati Windowse u susjedstvo![]()
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Jadno susjedstvo...
(Ne zbog tebe nego zbog win.)
Zapio se sinoc ko kreten. Doso doma u 5 i u 13 me probudili jer sam dezuran. Sad idem nastavit sa spavanjem. Frend zove da se sad probudio... Svasta...
znači sasvim normalan dan![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks