Očistio sobu. Nikad gori poso u životu. Boce od pive, ambalaža od pizze,pepeljare,ćikovi,čaše,kablovi,žice,kompj uteri,mobiteli,neke tangice,odjeća,obuća... Teška samoposluga...
![]()
Spustila se tuča, srećom vrlo kratko...
Očistio sobu. Nikad gori poso u životu. Boce od pive, ambalaža od pizze,pepeljare,ćikovi,čaše,kablovi,žice,kompj uteri,mobiteli,neke tangice,odjeća,obuća... Teška samoposluga...
![]()
^^ našo sam bug:
Gore piše u mom postu (između ostalog): kompj uteri (znaci s lapsus razmakom),a kad idem editirat da uklonim razmak,nema ga... Ha?![]()
To su tvoje tangice ili?![]()
Ja sam ti baš tip za to...![]()
Oprala me kiša ko miša...
Koma sada sjedim pored kompa i cijedim majcu...![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Idem pod tuš. Smrdim ko tvor... :tvor:
kakav kaos vani...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Majkumu!
A ja moram na bus sad...![]()
Otpedalirao turu, malo se sunčao, 0% oblaka
Srčem jogurat
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
došo sa faking servisa, idem se nacuclat ko ruka na debelom!
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Stigao doma konacno, ipak sam uglavnom zaobisao kisu.![]()
Idem spavat![]()
došao danas malo ranije s posla...
sad opet malo prototype...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Morgen...
Stavio skidati neke sezone Zakona Braće...
Trebo bi i ja igrati Prototype, ali zaboravim
@brljo: da li si došao do onog Supreme Huntera, ne znam kako ga preći...
Odnio bicikl u servis.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Dosađujem se, danas nema tečaja.![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Jojjjj...
Tražim u Bugovima neku igru koju sam vidio, sjećam se slika i o čemu se radi- ali ne znam kako se zove.
Neka igra koja se bazira na zvuku, baš igra- ne flash i te gluposti...
Ako netko zna![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Jedem svakakva sra*a ovih dana jer nema staraca do utorka,a ja neznam nista skuhat osim jaja... Valjda cu bit ziv kad se vrate...![]()
Pa kada ga soras prvo su oko tebe oni normalni zombači.
Skoči na Suprema i sa claws ga deri pa kada te on počne udarat makni se od njeka, pokupi običnog zombača i požderi ga i tako skroz dok ne dođu ti obični hunteri. Kada oni dođu rokaj ih skroz dok ti ne dođe iznad jednog onaj znak da ga možeš popapat i tako skupi health i samo skači na suprema i deri pa kada si na low healthu opet isto sa običnim hunterom...Kasnije kada dođu oni vojnici + tenkovi, zakolji jednoga koji ima onaj RPG ili mashinegun i onda tako deri po supremu...To bi trebalo biti to![]()
Bookmarks