Jutro...
Opet slusam od BEP-a Boom Boom Pow
Ja sam na godišnjem pa opet radim psmtr. Kad se radi onda se radi, a kad si na godišnjem očito nebi trebao raditi - pogotovo kad isti niti nije plaćen... Dat ću otkaz![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Jutro...
Opet slusam od BEP-a Boom Boom Pow
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Napokon kupio novi monitor, prošli krepaosamo me sada zajebava rezolucija..
Jučer sam pogledao film Mamurluk, svakako preporučam![]()
Sinoc ekipa bila vani,a mene glavobolja ubila, pa sam oso spavat. Rekose mi jutros da se u zivotu nisu bolje zabavili. Koja šteta... :fak:
dobar dan svima...
odo se prošetati Jarunom, jer ću inače puknuti ko kokica
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
pozz svima blago vama vi barem danas ne radite,,,ja moram i danas od 0-24......
odmaranje do posla...
luna, radim sve dane...
i nedjelju...
beat that...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
al tebi su rekli da ces raditi i ti si to znao citavo vrijeme
nisu cekali srijedu popodne da ti priopce radosnu vijest![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
da, čekali su utorak da mi jave da moram ujutro na put, pa poslije na posao...
probali mi tak i jučer reći za danas, ali ajde, uspio sam to izbjeći...
vidjet ćemo šta do kraja tjedna...
svaki dan je novo iznenađenje...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Gledam 1 protiv 100.
Je li neko od vas bio na In music festivalu? Dosta izvođača s njega se poklapa sa izvođačima koji će nastupiti i na Exitu ove godine, na koji ću tradicionalno ići![]()
Україна
slusam na jutubu (paz' sad ovo!) mjuzik sa nintenda:zadnji stadij ludila: majkemi cim prodju rokovi idem u podrum kopat di je maj prešs
valjda mi ga miši nisu izili
![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Dosađujem se...
Od 13 sati sam na kompu. Oči će mi ispast. Sad sam poždero picu i otreso karlovačku. Ošla kutija ipo duvana. Smrt se bliži...![]()
došao s posla...
jedan freak manje na kugli zemaljskoj...
idem malo halati prototype...![]()
Buahaha brljo
enivej,ja ne pusim to da je on umro!nes ti,taman pred rasprodanu turneju koja ga je trebala iscupati iz dugova.. A i nije first time da rastrube kak je otegnuo..
Fuj fuj showbiz
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
jutro
Trebao bi se prosetat do pekare da kupim nesto za jest...a tak mi se neda![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
@Slinky, tako ti i treba kad jučer nisi bio na tečaju!
@smuchac, poždero picu, a?
@Luna i brljo, moguće je.
Potrosio dnevnu kolicinu živaca... Cuvajte se...![]()
Ma joj, umro je sigurno, svi bruje o tome, evo MTV čitav dan pušta njegove numere![]()
Україна
jutro...![]()
Dobar dan.
Šta radim? Ništa.
A morao bih nešto.
Očistiti sobu.
Pokositi travu.
Očistiti bazen (nažalost ne u mojem vlasništvu).
Izići van
Ne.
I dalje neću ništa raditi.
Ili ipak idem![]()
najeo se, odmaranje...![]()
Bookmarks