sve ćete znati na vrijeme...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Mučim se s prebacivanjem VHS kazeta na komp...
Pa, nisu toliko teške...
Surfam...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
doso doma pred pol sata idem se spremat sutra na more![]()
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
Jutro...
Jos malo pa i ja odo na more...
Jos samo 7 dana![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Jadni vi
Zamislite kako je meni, lol![]()
Ahh ti si cijelu godinu na moru...To bi ja volio
OT: Jedem bajadere![]()
eee, tesko je cile godine bit na moru![]()
![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Na tečaju C++-a, fali mi frend kojem sam slao viruse... Ali ja debil sad moram s drugim frendom na istom mjestu biti...![]()
Uzeo si neku šugavu web kameru,pa se sad gledam. Prijenos uživo...![]()
došao iz dežele...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Nisi se izgubio tamo?![]()
pa, mislio sam da budem, ali ustvari sam uživao u vožnji po cestama...
treba ih pohvaliti, cesta do celja, sve više.manje novi asfalt, uživancija za voziti, zavoj na zavoju, ...
me like it...![]()
Aloha neradni narode
Konačno sutra odmor....
idem u kino gledat terminatora a neeeeda mi se![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
u petak radim duplu smjenu
tolko o spajanjima i produzenim vikendima
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Koji luđaci u saboru.
Rasprava o tome da se uvedu samo 4 radna dana![]()
To će baš riješiti recesiju, bogaćenje vlasnika i osiromašivanje većine građana...
Jučer dopuste da se nedeljom radi koliko se hoće- a sada bi ovo...
Kakvi su to specijalci u saboru- stanje u državi je još i dobro
Gledam CSI.
Da, Luna, jesi pogledala kraj filma Step Up 2?
Ako te to nije nabrijalo, onda stvarno...
Mene je uhvatio grč u nozi od tolikog lupkanja u ritmu![]()
Zadnji uredio georgy : 24-06-2009 u 20:23
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Meni nije los film 3/5,a prvi dio je -5/5. Sad sam odgledao Yes man s Jim Carreyem,i super mi je film...![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Čistim komp od gluposti...
Uživam u pjesmi...
Jedem štapiće...
Još uvijek razmišljam... ZAŠTO vražji VHS ne radi?
ga ja, glup uređaj...
EDIT:
Da li da se zabrinem
![]()
Zadnji uredio Mario92 : 25-06-2009 u 00:32
tesko?! bi tebe vidjela s 20 i kusur kikaca u vremenu od 7:30 do 16:30..
nije, brate, fizicki tesko, ali je mentalno iscrpljujuce i zahtjevno. nije to igra kak si ljudi misle, to je yebena odgovornost.. i ne bih se zalila da radim i sutra i u petak, al da odradim jednu smjenu.. a ne duplu![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bookmarks