Idem srknut jedan sprajt. Piva mi vise ne ide... Aj uzdravlju!
Ajde, oprošteno vam je.
Meni su ljudi par puta rekli da bi 1 million mogao proći kao ženski. Opet - NOT!![]()
Onog divljaka što je tukao nastavnicu ne bih ni komentarisao. Žalosno je što je danas takve omladine sve više
Idem gledati Californication Season 2 finale![]()
Україна
Idem srknut jedan sprajt. Piva mi vise ne ide... Aj uzdravlju!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
George Eliot
došao izvana...
pringlesi, sokić i dr. house...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ode na posao.......![]()
George Eliot
aaa super ovaj tjedan sam na godišnjem, nema toga moram na posao. Spreman se za u grad, imam neke obveze. Možda i lagana kupnja.
HC4L
Jutro
Jedem krafne, slusam muziku i gledam na cestu i divim se ljudima kako se neznaju parkirat![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
jutro...
lagano spremanje, i via msanov servis...
vidjeti šta je s xperiom koja je već više od mjesec i pol kod njih...
pozz
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Jutro...
Još uvijek moddam K770 i W660, za sad još samo treba izmoddati K770 i popraviti neke sitnice na W660.
prosto obozavam msanov servis..
oni pod milim bogom nista ne rade..
moji zvucnici bili kod njih, da bi ih vratili doma uz obrazlozenje kak su kod njih dan i pol radili normalno bez prestanka.. dodjem doma, ustekam ih i odmah se pregriju..
mamuim, dakle, nisu ih nit usteklai kod sebe
drugi put je muz bio neugodan, pa su mu odmah dali nove! pokazat zube, brljo
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
To je uvijek glavno pravilo kada ides kod servisera...
Nazalost jedino to oni razumiju..
Sjecam se da sam imao takve neugodnosti i sa Mobisom kada mi se pokvarila N96-ica sa zvucnicima a oni tvrde da je sve ok pa sam im prijetio da cu doc sljedeci put sa Drzavnim inspektoratom i sa odvjetnikom pa su taj cas popravili...![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
I kod mene je speedtouch, doduse 546v6. Kakvi su u BiH modemi, koji se dobiju za ADSL, ja sam jos dobio ovaj za pravna lica, taj je jos i najbolji, jer mi je stari riknuo (nesto je softver pobudalio, nisu ni oni znali napraviti), a imao sam jos garanciju.
Vozdra svima, vratio se sad iz grada, isao licnu obnoviti, i sad idem ubiti glad. Jupi.
Pozdrav ljudi...
Evo, čekam neke pošiljke, razmišljam dal da odem u grad ili ne. Fakin kiša i hladno vrijeme.
malo se dosađujem na praksi..
Probudio me poštar... s parama![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
A beeeed...
OT: probudio me mjehur... Sad (opet) razmisljam sta zderat.
Pojeo krofnu,štrudel,i dva slanca s jetrenom od Gavrilovića...![]()
Pokiso,i skoro me grom očistio. Kresnuo je cca 200m od mene,a ja sam nesto radio oko HRT-ovog odasiljaca...Sve mi je poispadalo iz ruku,i bjez u auto....
Kad je prestalo,pokupio tunje i nazad u firmu...
Prvi put radim na HP mini..
nije loše..
George Eliot
ništa...
kažu da im dio ne stiže, da ga valjda nema...
sad poslao mail SE, pa ćemo vidjeti...
fala bogu, novinare ovakve priče zanimaju...
pa, ako će do toga doći...![]()
^^ ajd,pa javi da uzmem jutarnji...![]()
Bookmarks