fak, trebam u grad a kiša pada![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
fak, trebam u grad a kiša pada![]()
Zaspao u 2 sata a ustao u 11. Sta ces kad pada kisa,pa ne mogu nigdje ic... Popio kavu i sad cu na rucak. Ne radim danas,a vise bih volio da radim jer je dosadno...
Sto se tice ovoga:
Ovakve stvari me izbacuju iz takta. Riskirao bih ukor ili mozda i izbacivanje iz skole,al bi onaj glavonja kupio zube s poda kako god okrenes. Stariju zenu,puno slabiju od sebe onako ispljuskat,i to jos profesoricu,a pizde ga gledaju... Ne bi znao sta mu se je desilo... :ljut:
Ma sam ga jednom zviznes da mu se glava rascvjeta pa ces vidjet kako ce se opametit...
Ma to su najobicniji kreteni koji ce sutradan krast i ko zna mozda i ubit...
Takve ljude (maloljetnike) bi ja da sam na vlasti odma streljao...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Potpisujem.
Makar se ne bi trebalo spuštati na njegovu razinu- ali debil takvog kalibra ne razumije ništa drugo.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ahh kaj ces kada je svijet prepun ovakvih idiota...
OT: Cekam da mozda kisa presane padat pada odem negdje van...Nema nista pametnog niti na televiziji niti na kompu :uzdah:
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Spojio oba kompa na net,uspostavio sharing i sad ne moram trcat s jednog na drugog sa stickom...Bas sam faca
![]()
E jel zna itko neki program koji bi mi mogao promjenit IP adresu??
Neda mi se svako malo gasit ruter na 20 min da mi se promjeni IP adresa pa trazim neki program kojim bi 1 klikom to ucinio ako postoji??
Pa, ja odem na 192.168.1.254 i tamo stisnem Disconnect i za 2 sekunde Connect.
Mislim da je to brže od bilo kojeg programa.
Jesi ti spojen Wlanom ili zicom na ruter?
Spojen sam žicama![]()
Žicom, ali radi i kod brata na laptopu (koji je spojen "bežicom")
jutro...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
http://www.index.hr/vijesti/clanak/v...ih/438832.aspx
bosna..kaj drugo.
Mozda joj bazdis, pa je bilo sta bolje od toga...![]()
OT: razmisljam sto da narucim za jest.
Sad kad su kompovi umrezeni i oba imaju net,i kad se burazer uvatio surfanja,10 giga ce bit malo...![]()
![]()
Pogledao Nema zemlje za starce, koji neočekivani kraj...![]()
odo gledat zohan je zakon.. xD
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
zujim...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Bookmarks