A evo moje price oko Garmina XT i Nokie 5800...
Daklem, dobih Nokiu kao sluzbeni phone od firme, pravac servis da mi apdejtaju software i krenem se igrati s instalacijom Garmina, jer je GPS navigacija bila glavni razlog odabira bas Nokie 5800.
Prvo sam stavio Garmin 50030, otkljucao ga bez problema i stavio Adria route 2.0...kao sto vidite sve je bilo malo staruje i karte i Garmin i sam MapSource (nisam imao vremena skidati nove verzije pa sam koristio ono sto je bilo pri ruci).
...i sve je proradilo iz prve (jednostavno, nije neka mudrost).
Onda sam stavio Garmin 50050 sa starim kartama i sve je radilo i dalje.
Onda sam nabavio najnovije verzije karata route 2.20, topo 2.10 i zadnji Map source i dogodilo mi se da Garmin ne prepoznaje karte.
Nakon toga sam poceo trpati razne verzije Garmina i karata (bez uninstala) i Garmin je radio ali karte nisu.
Eh, sad u jednom trenutku se dogodilo da vise ne mogu otkljucati Garmin bilo koju verziju...stavim od frenda mem. karticu (isto Nokia 5800) i radi (i na nju sam stavio Garmina kad i sebi)...stavim cistu drugu karticu, nova instalacija Garmina i opet ga ne mogu otkljucati...vjerojatno je nakon silnih instalacija i brisanja nesto ostalo zapisano u samom mobu i opertivnom sustavu (da napomenem da nista nisam brisao iz mem. telefona, samo sa sd kartice).
Sto god probao nema teorije da vise otkljucam Garmin na svom mobu.
Da skratim, rezime svega je bio da mi vise nisu radile touch tipke na zaslonu moba i eto moba u servisu))
- mob se softverski totalno zblesirao.
Ima li netko nekakvu ideju sto se tocno dogodilo?
Sad kad dobijem mob s frisko instalirani SW-om, vjerujem da nece biti problema kod instalacije...i da, uninstal aplikacije pod obavezno mislim koristiti kao i backup mob-a![]()

Odgovori uz citat
...stavim od frenda mem. karticu (isto Nokia 5800) i radi (i na nju sam stavio Garmina kad i sebi)...stavim cistu drugu karticu, nova instalacija Garmina i opet ga ne mogu otkljucati...vjerojatno je nakon silnih instalacija i brisanja nesto ostalo zapisano u samom mobu i opertivnom sustavu (da napomenem da nista nisam brisao iz mem. telefona, samo sa sd kartice).

Bookmarks