Super je film.
Muzika je isto super- odmah sam je stavio skidati uz film
Sad ću ručati, prebaciti soundtrack na mobitel pa se odo voziti
![]()
Super je film.
Muzika je isto super- odmah sam je stavio skidati uz film
Sad ću ručati, prebaciti soundtrack na mobitel pa se odo voziti
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ljulja mi se zgrada![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
rave, od bure ili?!
žorži, smuc, jesam ja jedina koju step up i step up 2 the streets ne odusevljavaju?!
inace, skuzih da postoji oblik stemanja koji me ne veseli.. precizno stemanje za razvodne kutije i kanale.. to je zapravo, konstruktivan posao. ja volim samo destrukciju![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Luna- očito
Ma, mislim, film nije neko vrhunsko ostvarenje režije i ne znam čega.
Ali, dobar je za opuštanje, i nabrijavanje
Barem meni.
Vidim, ti se nabrijavaš razvaljivanjem kuće![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Step up sam gledao i super mi je. Step up 2 nisam,i sad cu...Inace ne gledam filmove,tj nisam lud za njima i ne skidam ih nikad. Jedino ako koji uleti na telki. Sad sam frendu popravljao komp i vidim Gas do daske 3. Prekinuo sam ga nakon 15 minuta. Limunada najobicnija. Sad ide step up 2....
![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Odo ja![]()
je rave, sad ce se oni iz italije preselit k nama. potresi, jel
žorži, razvaljivanjeeeeeeee
hilticaaaaaaaaaaaa
koja teretana, ovo dusu da za prezojavanje![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Taj Black XS mi je nekako....hmm...zenskasti miris
OT:
http://www.net.hr/vijesti/europa/pag...9/0559006.html
No comment...
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 21-06-2009 u 18:16
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Prva je počela
Mislim, ako je već vidjela da ga nije strah razbiti je, mogla mu je dati da pogleda ocjene.
Stvarno je ne razumijem, radije bi ostala autoritet pa da ju razbije, nego da mu malo popusti kada vidi da nije baš dečko sav svoj...
A i taj tip je sigurno neki teži debil...
Ma daj...Pljusne profku 3 puta, pljune na nju, savine joj ruke i jos ju gurne ^^..
Ma neeee ma on je najnormalniji covjek![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Pa da
Još je dobar![]()
S njim u popravni dom!
Budala glupa
OT: ništa....
Tebi je tako nešto zabavno?
Ako je profesor idiot ima se to kome i reći a ne ispoljavati na ovakav idiotski način svoje frustracije!
Krivim i ostatak razreda koji je to mirno gledao.
----------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------
Kako bi ja takve u pravu buksu a ne u popravni
pa da vide kako je kada si "mlada janjetina" u čorki!
Neka bude tamo frajer a ne starice premlačivati!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
koji tukac....
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Dosao sa vatrometa...Sada pravac horizontala![]()
došao s roštilja...
lagano na spavanje...
laku noć...![]()
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Zabavno mi je isto kao i kada na filmu vidim da, ne znam..., raznesu neku zgradu (još bolje ako tu ne treba raznijeti).
To ne znači da podržavam.
Naravno, nisam debil da bi napravio tako nešto.
A i vidi se da je ovaj samo čekao da ga profesorica izazove pa da joj vrati (samo što je on njoj "vratio" malo više puta)...
OT: Jutro
Svrbi me desno oko- pa se čoham
:no eye:![]()
Please, for heaven sake!!
It is not a movie, it is real life.
---------------------------------------------------------------
Spavao do deset što već odaavno nisam![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Radim na W660 i K770...
pozdrav svima...
čekam izvlačenje u kvalifikacijama za Ligu prvaka...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks