Pitati ću ja Luku Omana što on mislio o tome![]()
morala sam, jer bi inace navukli neku bolestinu na oke.. ne znamo zasto, sve mace tamo je dobiju.. iako ih se lijeci i mazu im se oke
sad su moji prasci potpuno zdravih okeca, dok je ostatak legla sav bubani![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Pitati ću ja Luku Omana što on mislio o tome![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Već danima mi titra živac na lijevoj ruci... Nekidan sam malo forsiral teretanu, no no još uvijek neće mi prestat... Niš ne boli, samo me živcira - ko da imam dva srca..
Jel zna netko kako se tog riješit?
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Odsijeci ruku
I desnu također- preventivno![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
i nađi curu
HC4L
Dobra![]()
ahaaaa, znaci o toj se teretani radi![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Skockao jos jedan komp,pa sad surfam s njega.
@ HCSS: Izvini,al kopa mi oči ono "snama" u tvom potpisu...
EDIT: ^^![]()
Zadnji uredio Smuchac : 18-06-2009 u 21:46
Al' pravite probleme oko tih mačaka
Ja ih čitav život imam (odnosno moja mama, @home) pa mi još nisu crkle od malo proliva![]()
Україна
crtam fakin kristalne sustave![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
okrecem jastuk, ugrijao se :S
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Sad je na novoj onaj Seinfeld il kak se vec pise...
Sad je na RTL-u neka krimi serija...nez tocno kako se zove, a ljen sam da opalim teletext ^^
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Iskoristi http://tv.mediaking.hr/ kada si već na kompu!!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ma dosadila mi ova telka odo ja spavat
Laku noc![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ja ovo ne mogu ništa vidjet.
Možda zato kaj sam polućorav na jedno oko![]()
Ja imam tako nešto na papiru (u nekoj križaljci ili tako nečemu) i tamo normalno vidim što je na slici.
Ali sada na monitoru ne mogu, probaj isprintati pa pogledaj.
Meni uspije tako da malo "ukrižim" oči pa ih ne "ispravim" do kraja
Ne znam kako bih ti bolje objasnio...![]()
A to bi to trebalo bit??
Nije fora ako ti kažem
Slika koju vidiš kada se malo zagledaš, tipa 3D kao u Spy Kids![]()
jutro...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
http://www.index.hr/sport/clanak/vid...mu/438464.aspx
ako mu je ovo stvarno idući protivnik, mislim da lagano može početi pisati oporuku...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bookmarks