razmišljam da prijeđem na tele 2 sa t-mobilea, pa imam 3 pitanja
1. dal će mi oni dat svoju sim karticu ili mi ostaje od t-mobilea
2. ako potpišem ugovor na 12/24mj. sa tarifom 100 dal moram čekat 3-4 mjeseca kao kod t-mobila da mjenjam tarifu ili se može već drugi mjesec
3. dal je taj mobilni internet isto kao Web'n'walk ili je to samo namjenjeno za usb stick?
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
E sad, želiš li jeftiniji mobitel ili (neusporedivo) jeftinije razgovore?
Znaći, imaš dvije kartice, na jednoj su razgovori, na drugoj net, ali ti nitko ne brani da ovu na kojoj je net staviš u mobitel.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
samo da pitam neš o ovom podforumu, vidim da je več odgovoreno u drugom postu al da opet probam..
dal se uopće ikako može promijenit tarifa sa 150kn na recimo 100kn na pretplati potpisanoj na 24 mjeseca?
Dali je moguće prijeći sa T-Mobile na Tele2 da mi ostane isti broj, bez osobne iskaznice?
Dali mogu preko mame prijeći sa T-Mobile na Tele2?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Moguće je.
Ja sam tako s bratovom.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Nikakve. Sve što ne potrošiš u bivšoj mreži, odlazi u nepovrat.
Na prepaidu se dobije 55 kuna. 25 kuna odmah i 30 idući mjesec, a ima i još nekih pogodnosti:
http://www.tele2.hr/usluge/usluga_prijenosa_broja.html
Ja sam mislio na to da li ostaju novci sa starog prepaid broja, odnosno sa stare mreže.
mislim se prebacit sa T-mobile na tele2, ali posto mi je mob kodiran (na T-mobile) i ima jos oko 20 mjeseci garancije pa mi ga je zao dekodirat
glupo pitanje al nista me ne kosta da pitamjel bi mi mob radio sa tom prenesenom tele2 karticom
posto je 99% odgovoro na moje pitanje ^^ ne, jel bi mi mogo neko preporucit one kartice za otkljucavanje tipa turbo sim i to samo da se kartica ne mora rezat ( treba mi za n95 )
pozz
W810i™ R4EA031, XSound™ CyberBass™, Toshara_153.9_megamax Driver , GFX, Elfpack
Accessories: MPS-60 + Sony MSPD 2GB High Speed+HPM-75
http://www.rebel-sim-croatia.com/
koliko ja znam na rebelu se ne treba rezati kartica.
e da, i odgovor na tvoje pitanje je "ne"![]()
to sam isprobo cim sam ga kupio![]()
zakljucan je
W810i™ R4EA031, XSound™ CyberBass™, Toshara_153.9_megamax Driver , GFX, Elfpack
Accessories: MPS-60 + Sony MSPD 2GB High Speed+HPM-75
Bookmarks