pogledao the story of sutff fakat pocnes razmisljat nakon toga ...
došao oko 9 doma...
arena fala bogu gotova za jedno vrijeme...
danas obišao cijeli grad, poludio kako ljudi voze...
sad alagani chill out, zavaljen u stolac uz bambus i lagani lounge...
to je život...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
pogledao the story of sutff fakat pocnes razmisljat nakon toga ...
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
Idem spavat, sutra je naporan raspored. Pozz...![]()
dobar dan svima...
već 3 sata budan...
odo nazad spavat...
na netu nema ništa zanimljivo...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Jutro
Ustao, popio Nesquick
Sad se spremam da se presaltam iz internet zone u providerovu free zonu, kako bih mogao skinuti noviju verziju Win7, a da ne potrosim ni MB, posto mi konekcija nije bezlimitna![]()
jutro...
spavao nekoliko sati, sad u nove radne pobjede...
pozz![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Sunce izvuklo svaki atom snage iz mene. Do podne sam radio na suncu i pojelo me je skroz... Pojeo sendvic i popio pivo i sad sam totalno neupoterbljiv...Idem spavat,jer nisam sposoban nizašto...
![]()
Na praksi, instalirali crysis, cod4...
Sad ih testiramo![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Došao s prakse
Sutra nastavljamo testiranje.
Sad odmaram.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
probudio se, lagano na job...
see ya...![]()
Vjerovao ili ne, već smo testirali.
Radi
Ali mi je malo prenerealna igra...
E, Sims 3 nismo stavili.
Sutra testiramo još malo Prototype i COD4- da vidimo hoće li doći do nekog rušenja.
Ali, nešto smo i radili, ne može se reći da nismo, 1000 faktura smo izvadili iz fascikala i zaklamali, probušili i vratili nazad.![]()
Fakture, fascikli, klamanje, busenje? To ti je u struci?![]()
To smo radili dok smo čekali da se instaliraju igre.
I da ne bi netko rekao da smo samo igra...- ovaj testirali igre i ništa drugo.
Daj mi ne spominji bušenje, bušili smo na radioničkim vježbama u prvom razredu- pokušavam zaboraviti, zajdno s turpijanjem...![]()
![]()
georgy je tajnica?
OT: pisem seminarski o kevlaru![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
pas led
izvučena sedmica i super sedmica
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Igram Prototype. Realnost je ko da ja budem predsjednik SAD-a. Čist nerealno![]()
Ma, nije.
Čisto realna igra
Ti si supermen, spidermen i ne znam koji još -men u jednom![]()
opet stemanje i razvaljivanje!!
gustaaaaaaam
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Da, šlepam miš po podlozi![]()
Frend uzeo ADSL pa sam ga bio spojit. Mislim da tog frenda vise necu vidjet kad se uvati multiplayer igara...![]()
Ležim u krevetu, spremam se spavati ali vražji komarci ne daju mi mira
Štakorčine se pokenjale na sestrin krevet, a ona se vraća sutra s maturalca![]()
Bookmarks