Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 262

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    SGS2, SGS3
    Bodovi
    7.996
    Nivo
    21
    Bodovi: 7.996, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up

evo stvarno neznam od kud da počnem...

stavljat ću slike tak bezveze samo da vidite kak to izgleda u mobu i van njega...

ja sam iskreno očaran, pogotovo s touchom, nešto fenomenalno...

već sam si malo uredil meni

mob je velik i težak, al takav treba biti, video je fenomenalan al je zato zvuk na videu kojeg snimate (još budem probal i s manjim rezolucijama, ak bude imalo efekta) strašno loš, pre strašno

ovo s 3d efektom je baš efektno al ne vidim iskreno baš nekakvu funkciju u tome osim kaj je efektno, kome god pokažeš je VAU

kaj se tiče navigacije i pronalaženje gps ja sam se splašil, n82 je bila brz, 5800 spor, al tu, iste sekunde, i to u kući (dobro čekaš al stvarno par sekundi)

navodno da je izašo i novi firmware al meni nešto pcstudio šteka na visti pa ću sutra probati na xp

fora mi je ovaj kompas

sve kaj sam vam sad poslal je napravljeno na mobu, surfanje je odlično nema stranice koje ne otvara...

pitajte ko kaj oče za pitati!!!

telefon nije ni jednu sekundu stao, letim po izbornicima i to sa efektima za teme, nije potrebno ko na 5800 ugasiti efekte pa da se mob malo brže gega, ovaj rastura

2. 'Hvala' kaže:

Forumaš
    Datum registracije
    Jul 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Petr Pregledaj post

.... video je fenomenalan al je zato zvuk na videu kojeg snimate (još budem probal i s manjim rezolucijama, ak bude imalo efekta) strašno loš, pre strašno

pitajte ko kaj oče za pitati!!!
    da li si snimljene clipove u HD rezoluciji probao gledati na PC,
    1-da li je i tamo taj zvuk loš
    2-da li ga možeš pokrenuti/gledati sa winampom, ako ne sa čime ga gledaš..sa wma playerom ??
    3-da li se "tečno" gleda ili ima efekte "kočenja"
    4-možeš li negdje postaviti jedan kraći clip da se može "skinuti" u "originalu" pa da ga probam na PC, od jedno 10sec/10MB jer kako sam pročitao "troši" 1 MB za 1 sekund snimke u HD
    5-koja ti je rezolucija monitora, jer npr.kod mene je 1028*768 i da li uopšte mogu gledati taj snimak, isto pitanje je i za gledanje TV-a preko PC...TV mi je "običan" ima standardnu rezoluciju, mislim 640x480
    da li se snimak u HD može uopšte gledati na monitorima/TV-u sa mnajim rezolucijama
    Zadnji uredio Kralj Tvrtko : 06-07-2009 u 10:41

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    SGS2, SGS3
    Bodovi
    7.996
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Kralj Tvrtko Pregledaj post
    da li si snimljene clipove u HD rezoluciji probao gledati na PC,
    1-da li je i tamo taj zvuk loš
    2-da li ga možeš pokrenuti/gledati sa winampom, ako ne sa čime ga gledaš..sa wma playerom ??
    zvuk je loš uvijek, na mobu, kompu i tv-u
    otvaram ga i sa winampom, i sa real, wma, al kad staviš gore novi pc sute automatski ti otvara svoj player, i dobar je

čeka se ovih dana novi software koji obečava za dobar zvuk

= Citat = Izvorno postao Kralj Tvrtko Pregledaj post
    3-da li se "tečno" gleda ili ima efekte "kočenja"
    4-možeš li negdje postaviti jedan kraći clip da se može "skinuti" u "originalu" pa da ga probam na PC, od jedno 10sec/10MB jer kako sam pročitao "troši" 1 MB za 1 sekund snimke u HD
    5-koja ti je rezolucija monitora, jer npr.kod mene je 1028*768 i da li uopšte mogu gledati taj snimak, isto pitanje je i za gledanje TV-a preko PC...TV mi je "običan" ima standardnu rezoluciju, mislim 640x480
    da li se snimak u HD može uopšte gledati na monitorima/TV-u sa mnajim rezolucijama
    efekti kočenja su na manjim slabijim komp s malo memorije, rez. nisu tako bitne, na tv-u sam jedino gledao doma na 127" plazmi, za manje neznam, probam pa javim

snimak budem stavio samo da malo vremena nađem...

Forumaš
    Datum registracije
    Jul 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

otvaram ga i sa winampom, i sa real, wma, al kad staviš gore novi pc sute automatski ti otvara svoj player, i dobar je
    koja ti je verzija winampa, kod mene je doduše "stara" 5.2 mislim i ne mogu da otvorim mp4 format, a koliko sam obavješten u mp4 snima HD clipove ta Omnia

efekti kočenja su na manjim slabijim komp s malo memorije, rez. nisu tako bitne, na tv-u sam jedino gledao doma na 127" plazmi, za manje neznam, probam pa javim

snimak budem stavio samo da malo vremena nađem...
    kako izgleda snimak na toj plazmi na kojoj si gledao i da li si direktno preko TV izlaza sa mobilnog ili si išao preko PC
    ajd budi dobar pa postavi taj neki kraći snimak, ali da ne bude konvertovan u flv za prebacivanje na net...iako ne znam kako ga postaviti i skinuti da bude ORIGINAL u tom mp4 formatu

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Samsung i900 Omnia ili HTC Touch HD
    By zvijerka in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 19
    Posljednji post: 29-12-2009, 01:09
  2. Samsung i8910 Omnia HD-glasine
    By Vepar in forum Samsung
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 17-06-2009, 17:58
  3. gps za samsung i900 omnia
    By rojs in forum Windows Mobile