huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Jutro. Ubijam se s pokušajem konvertiranja Z520 iz brown u red i traženja punjača za LG Shine.
odoh u arenu...
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Teško spojivo
Nadam se da će nakon diplome uletit bolji job bez Indonežana, Iranaca i sličnih
u jebote led, gadno:
http://www.youtube.com/watch?v=RFZGcEVQYm0
članak
Zadnji uredio xlr : 16-06-2009 u 10:15
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Uuuh... Gadno. A ameri i gledaju taj nascar samo zbog takvih prizora.
Cuga + dobra pečenka = Idem spavat...
Zadnji uredio VuKi : 16-06-2009 u 14:47
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Došao s prakse.
Odo u Links po slušalice.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Jedem čips, uživam u hladnoj kući, sam...![]()
Ima i toga.
Ali, nekad znamo (frend i ja) nešto raditi, i to s kompjuterima
Došao iz Linksa, lijepo se provozao. Samo me vjetar ubio, cijelim putem sam imao vjetar u prsa, a pri kraju i prašina u oči.
Ali koja je to promjena, Koss the plug vs. Apple the shit (slušalice dobivene s iPhone- om), sad čujem i bas i lijepo sve kako treba. Ove koje sam dobio su mi dobre jedino zato jer ne moram vaditi mobitel iz džepa da prebacim pjesmu.
Ali, prežaliti ću to
Oho, čak radi forum.hr
Zadnji uredio georgy : 16-06-2009 u 18:40
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Još uvjek se ubijam s Z520... Ni ovdje ni na se-nse-u odgovora.
EDIT: Rješio Z520, ostaje jedino Shine. Pokušavam smisliti koga znam a da ima punjač...
Zadnji uredio .:TailS:. : 16-06-2009 u 20:45
jel da žorži, hebo ih prasina..
al ja fakat ne kuzim, prekopali su citavu zagrebacku do brestovecke prije izbora. citavu!! i kaj sad opet moraju mjestimice kopat?! poludim!! svaki dan mio se majstori trgaju od smijeha kad se bajkom provlacim izmedju bagera.. jer uvijek uredno zaboravim prec na drugu stranu, sjetim se tek kad prodjem sve netrepcuce semafore..
uzas!!
doma je stemanje
ja sam valjda fakat jedina osoba na svijetu koja obozava stemati![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ma...
Trebaju napraviti neki nadvožnjak- pa neka dolje rade koliko hoće
Meni se ne da prelaziti na drugu stranu, ja idem poprečki do Dubca pa dalje (više se volim voziti kroz grad, gdje ima nešto sitno hladovine, nego po Branimirovoj).
Još da mi probiju ulicu (slijepa je, ali nešto pričaju da će probijati- ali već malo dulje), taman bi zaobišao radove...
Ali- "not gonna happen"
Nisi jedina, makar ja nemam baš iskustva- samo sam jednom probijao zid za prozor
Tj. nisam imao prilike štemati osim toga- jedino bi mogao tuđe![]()
![]()
mi rusimo dva zida kuce. dva, ejveselim se ko beba kad rastura zvecku
nego, kakav je to DDoS napad 'akera? kazu da to tamo radi razvaljotku na forum haeru, monitrou i indexua da ih pozovem k sebi i dam macolu u ruke, kad im se vec tako razvaljuje nekaj?
![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
napisu programcic da ceprka po forumu, (pretrazivanje ili nesto na tu bazu), al da bude puno zahtjeva istovremeno, pa se server zagusiotprilike tako nesto, nisam bas strucna
![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
uuuuuuuu
bit ce anderlon nekom opako stao na zulj
prije da je do toga sta je dici zavrsila skolaiss, pa hakirala sam i ja forume prije par godina s bivsim
a jedva da znam komp upalit
al nismo puno sr*** radili
ah, sad me vata nostalgija
![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
raveillusion- kako ti toliko znaš o tom "napadu"![]()
Luna- ako treba pomoć, samo javi
Samo me nemoj zvati ako treba nešto precizno zaštemati- znači, da ima mjesta za "pogreške" ako se uživim![]()
Bio malo trckarat po terenu i tjerat loptu usput...
Otreso pivu,zapalio duvan,i sad cu pod tus,pa van...![]()
Bookmarks