@ martantoni
ne, nimbuzz ne podržava video pozive, barem zasad
@ dbrdaric
vjerojatno si već odavno skužio. na službenoj stranici klikneš Get Nimbuzz (ogroman gumb u sredini stranice), pa onda biraš dal im želiš dat broj da ti pošalju download link, ili downloadaš preko kompa instalacijski file (link u dnu stranice). odličan programčić..
Nisam htio otvarati za ovu malu sitnicu novi topic, pa reko ajde da ovdje ubacim... Eto, ukratko - izašla nova, poboljšana verzija Fringa:
http://www.fring.com/forums/showthread.php?t=15084
Nimbuzzsmeće se nije htjelo instalirati na mem karticu, javljao je pogrešku sa potvrdom, a kad sam odabral mem uređaja instalirao se normalno.
A dobro uspio sam i baš i nisam oduševljen programom, Fring mi je ipak bolji, skroz je orijentiran na WOIP.
P.S. ako je edge mreža slaba je kvaliteta u oba slučaja.![]()
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
od prije par dana mi nesto ne stima sa skypom preko nimbuzz-a na nokiji 5800, kada zovem na skype ne cujem zvuk, oni mene cuju ali ja ne cujem... - da li je to onaj poznati problem ove nokije sa zvucnicima... - no kod normalnog razgovora je sve u redu... i druga stvar je ta da mi se garmin nakon par minuta jednostavno ugasi, a sve je radilokako treba... e sad da li da oba dva programa reinstaliram pa vidim kaj je sa nimbuzom, te kasnije sa garminom.... ili da to bacim van pa onda reklamiram mobitel zbog zvuka... no kod obicnog zvanja cuje se dobro...
Kad ti zvučnik ne radi samo kad hoćeš na skype ond je sve u redu sa zvučnikom, ne možeš ga reklamirati za to...jer očito je sve u redu sa zvučnikom, nego nešto ne štima sa skypeom...
Meni se isto to dešava sa skype-om, da me sa drugre strane čuju ali ja nikog niš ne čujem....
Ali su mi rekli dok sam imao instaliran Fring i preko njega su me lijepo čuli dok preko Nimbuzz-a je nešto šumilo....
Nimbuzz i Fring su odlični...ovisi o ukusu...oba su ok...ne škodi oba imat na mobu!![]()
e ljudi jel ima netko problema s najnowijom werzijom nimbuzza? od kad sam updejto na najnowije ne dolaze mi neke poruke (msn i fejs) i steka -_-"
Mozda bi i stawio neku sliku (avy/sign)da nisam na wezi od 9.6kb/s ^^ FTW
meni sve radi ok...
nokia 5800 je bila na servisu jer se nije mogla puniti i stavljen joj je novi softwer. Jucer sam ponovno instalirao najnovije verzije nimbuzza (za skype) i Fringa(za skype). I malo sto sam probavao Nimbuzz radi, ali Fring ne radi, odnosno nakon 15 sekundi sa automatski prekida poziv. Nije mi jasno zasto??? Moze li pomoc...
Ja sam presao na nimbuzz sa ebuddyja na dummyphoneu i moram reci da mi je ebuddy bio puno prakticniji i jednostavniji, nimbuzz nudi puno vise mogucnosti ali je nezgodan/kompliciran za koristenje.
po meni je stvar navike ...meni je nimbuz čist jednostavan ..tak i ja mislio dok imao fring da kak kolpliciran al nije ....samo mi jedino bzvz kod nimubza kaj mi izbrise sva stanja na gmail accountu ..to jedina zamjerka ovak mi je super ...znam da nisam mogao slati fajle u ono vrijeme dok imao fring a ovdje islo . sad neznam dal to rijesili
Pozz ljudi.
Može li mi tko ukratko kako konfigurirati nimbuzz za skype pozive ?
Koji VOIP provider da registriram i koliko me msve to skupa košta
Hvala na odgovoru.
Ma samo pritiskajj next ili yes i ide sam nista nebrini i kasnije sam udji u seting i steluj polako dio po dio
Bookmarks