Jos na MP3 stavis isto Brenu.
OT: cekam pizzu...
Jos na MP3 stavis isto Brenu.
OT: cekam pizzu...
Ja sam primjetio jedino VuXsa, a sad kad bolje razmislim, i tebe sam jednim vidio. Ja obitavam uglavnom na LJES-u i Medijima
@cionn: kliknuh na tvoj google maps link - Maksimir, i desno (odnosno istočno) od njega, vidim naselje koje je prepuno ulica sa imenima bosanskih gradova. Tu je čak i Gradiška ulicaPrijedorska, Derventska, Kakanjska, Teslićka
Spremam se za biciklističku turu na 'naš Maksimir' - Banj brdo - no ima dionica uzbrdo, gotov sam.
Україна
Idem se vozit malo.![]()
svi se djiraju danas..
hajt dobro..
iks, dzizs, nismo mi bili na koncertu, bili smo u Icinom kvartu kod frendova![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Propao biznis kao i inače... Tek sad pogledo Mirka. Necu komentirat...
Gledam neki hororac, a nikoga doma...![]()
EDIT: Kako fora, kao happy end i u zadnjoj sekundi dečka raznesu:sicko:
Da li modovi vide što sam napisao prije editiranja (nisam ništa loše), čisto informativno pitam?
![]()
Zadnji uredio georgy : 14-06-2009 u 21:32
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
vidimo![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Sad ne znam da li da ti vjerujem ili me samo strašiš
A film koji sam gledao pobuđuje sumnje u menisad skidam treći dio
![]()
EDIT: Znači, vidjela si što sam sad promijenio?![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Luna blefira...ne vidi kaj si napisao
OT: Dosao sa voznje..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
vidimo. ne blefiram. sto mislite, zasto bi onda opaska "last edited by" bila u obliku linka ako taj link ne vodi nikamo?
modovima je dostupan.
Gle, fakat
Vidim i ja, ali mislim da samo svoje.
Samo što mora proći barem minuta da se taj link uopće pojavi.
tak je.
nego, forum haer je navodno hakiran (tako objavise na monitoru)..
vidi se da je zavrsila skola i da djecica imaju viska vremena
Ma, hakiran već tjedan dana...
Ma, daj- kakav teens.
Tamo sam jednom pogledao- pretpostavljam da su to teens- i od 9-10 godina...
Strašno, kada vidim kakvih ljudi ima...
Ja sam na mobitelima, kompjuterima i tome.![]()
Kopam po netu u potrazi za svakakvim glupostima!
Tako i Lunin potpis pao u oko! hehehehe
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
došao s posla...
zasluženi chill out...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
a kaje tu opce bilo za otkrivanje![]()
Laku noć![]()
Vratio se malprije s koncerta thompsona,extra bilo...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Bookmarks