još najbolje da je.
Al opet, "izvadim ti oko" i sada se ti bori protiv mene. Mislim da to ne ide. Uglavnom ne sviđa mi se to.
Ma, nije ga namjerno...
A, skoro ga je udavio na kraju![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
još najbolje da je.
Al opet, "izvadim ti oko" i sada se ti bori protiv mene. Mislim da to ne ide. Uglavnom ne sviđa mi se to.
HC4L
A, da.
Malo je bezveze, ne zna se tko bi pobijedio inače.
Mislim, je ga Mirko ono malo vrtio i udarao po kavezu, ali opet- nikad ne znaš.
No, ako sudac kaže da nije namjerno...
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
...a kad je Mirko dobio ono u jaja u jednoj borbi svi su urlali kako to, da nije bilo namjerno. Neznam više od koga je "pobrao" tu nesportsku gestu.
HC4L
Pa jbg...vidlo se da nije isao najmerno...A i vidlo se da je taj Alturk (il kako vec) Bio gotov dakle da nebi nista pono napravio i da ga nije tresnuo "u oko"
Igram i ja sad malo Prototype, no igra me nije odusevila po grafici...Katastrofa je no ima predobar story line![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ako je to bilo u nekoj nedavno, mislim da je tamo dobio par puta u jaja...
Ali, nekako mi se teže čini iscenirati "slučajni" ubod u oko nego ubod u jaja
Mislim, pa probaj zamahnuti šakom u zid i onda ispružiti prste (bolje nemoj).
A, ne znam, možda je opet to tako dobro istrenirao, no meni je draže misliti da je slučajno.
Pa će valjda pobijediti bez ikakvih "gluposti" s ijedne strane- da se dokaže kao normalan borac.![]()
Radim gluposti od K770 (moddam ga)...![]()
Do sad sam igrao FEAR. Idem spavat mada se bojim mraka![]()
odo lec,jos malo pa 3 X)
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
nije namjeran udarac, ali da je utjecao na borbu, je itekako...
svatko ko kaže da nije ne znam koju je onda borbu gledao...
došao s posla...
sramota u areni, stvarno nisam znao da se toliko seljačina može skupiti na mjesto...
više manje, sve hardcore brđani...
nisam očekicao neku kremu društva, ali i za mene je ovo bilo previše...
idem spavati...
noć...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Jutro![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Jutro je do 12![]()
Mislim da se to zove prijepodne!
Jutro
Danas idem na karting![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
oh, god..
dajte mi painkillerse.. u glavi mi je hardcore rave party popracen s par pneumatickih cekica..
i tak to.. al je bilo super sinoc, tak da nije bed![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Jutro...^^
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
udji slobodnoooo..
jos jedan koji je atendao..
dobro izdrzi lepa za zenu do 50ak godina
koncept parkiralista oko arene![]()
Balky je isto htio ići na Brenu. Ali je njegov šef imao druge planove <psmtr>
bbbrljo jesi cuo za cudesnu stvar koja se zove MP3???
Sklonis se negdje gdje nije tako glasno i uzivas![]()
Bookmarks