gledam planet majmuna i moram priznat jako lose... Usput testiram net preko bta, uzarila mi se baterija, nije bas zdravo hmm
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ma...
Išao sam psihijatru, ali rane su još otvorene![]()
Super izgledaju tenisice...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Hahahah...oces da ti preporucim svog??
Ma te suze su mi vise manje samo za dvoranu![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
moj frend ima takve lebron ak se ne varam .. a lik preeedobro igra košarku xD..
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
Zadnji uredio georgy : 13-06-2009 u 16:34
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
e jeste ga nadrobili, sta vam je?
žorži, to sa stucanjem i podrigivanjem kod bebaca ti je dok dudaju sisu ili flasicu: mali pohlepni krmci se nagutaju puno zraka dok vuku pa se zato bebac mora obavezno podrignuti nakon hranjenja.
i ja sam skuzila copor ljudi na forum haeru, meni, pointsu, frishu i Mobyu je nick isti.. i tomy23 takodjer.. ima ih jos s istim nickovima, al se ne mogu sjetit sad.
ja tamo obitavam na stanovanju i vjencanjimapovremeno na kucnim ljubimcima.
rave, fora su, al ja bih prave one rimljanke, sta i oko gleznja imaju remencice.. razmisljam si tako nesto bijelo piknut za vjencanje za prezut se, jer k'o svako pravo zenskoprezirem stikle i ne mogu izdurat u petama dugo..
ostatak mi se nije dalo citat, ne znam o cem ste jos drobili..
btw, rave, ne mogu te na fejsu dodat za frendicu?!![]()
Zadnji uredio La_LuNa : 13-06-2009 u 16:54
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Georgy koje drvo nije visoko i nema grane??
@ravel: Nebi ja u tom hodaooo...![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
crtam rutu, odo protegnut koske![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Uletio mi poso snova. 8 dana luksuza i jos se plaća... Samo cu rec da moram vozit Q7...
Jos da upali kako sam planirao i super...![]()
Ma ravel zakucava tom...360 bez beda
A Georgy,
ovo ti nije puno drveca?
A, imaš tu i jezera i stazica koje zauzimaju prostora![]()
S tobom nikako na zelenu granu
OT: Gledam Oceanovih 11![]()
Lijepo rečeno (napisano)
Pogledao Final destination 1, volim horore bez nekih čudovišta i sličnih stvari, makar je i ovaj malo naivan- ali, ajde...
Gledam šta ću raditi do Filipovića.
Oceanovih 11 neću gledati jer ga repriziraju već ne znam koji put.
Makar, to im je i jedan od novijih filmova koje puštaju (samo 8 godina star)
Mogli bi sad malo 12-13...
Gorim...![]()
HSCS- u 22:00 na novoj
Odo ja![]()
Bas je na novoj sad neki fora film sa Schwarzenegerom
Nekak malo Rambo style, on protiv njih 20000000000000000
![]()
![]()
a to što si još online je samo da možeš poslije natrag na cafe mobil, da ne bude ko s forum.hr![]()
Igram ovih dana igricu na PC-u i lagano sam oduševljen.
Nije naj-naj u nekim sitnicama ali je jedna od oni WOOOOOOOOOWWW !!
PROTOTYPE
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Pogledao borbu (Mirka), ljepog mi borca kada ide prstom u oko.
HC4L
Bookmarks