Igram se mobitelom, koristim ga kao touchpad
Iznenadio sam se da sam to uspio sloiti
Ali, super radi- imam i tipkovnicu i sve sto trebam.
To znaci da nije uopce ni spojen preko tog servisa.
A kad smo vec kod toga, mislim da tebi uopce ni ne treba Dial-Up Networking. To je kad hoces komp spojiti preko moba na net. Tebi treba nesto sto se kod mene zove My Network Access, ali to ne vidim kod tebe da je uopce ponudjeno...![]()
Igram se mobitelom, koristim ga kao touchpad
Iznenadio sam se da sam to uspio sloiti
Ali, super radi- imam i tipkovnicu i sve sto trebam.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
halek, znam, i mene muci forum haet vec dva dana..
cionn, kolko je kibord?
iks, ne, ovaj put mu nema spasa, fakat je sam zayebo jerbo je isao bez mene, ja radila popodne..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Idem spat, mrtav ko krpa
E da, georgy, stigao je paket. Veliko hvala!
ja tamna doma doso exrta bilo...party uednom klubu
aj odo lec,,,noc svma
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
došao s posla...
laku noć...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Kibord me dosao negdje 700kn uz jos popusta grdnog
Sad idem se malo izivljavat u CoD4
Georgy, oces se kladit da nije bolji ??![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Uh, to je barem duplo više od vrijednosti moga cijelog kompjutera
Ajde, instaliraj COD2 (slab mi je kompjuter za COD4, ili mi pokloni neki koji može pokrenuti COD4
) ja ću igrati na iPhone- u, a ti igraj s tipkovnicom.
Makar, za 700+ kuna ima da ti tipkovnica sama igra :notooht:
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
dobro jutro
ajoj kako me noge bole, drugi put cu ipak u patikama vani![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Oprao bi te u svakoj igrici...pogotovo CoD2
Tamo sam experta...
Ajde imamo XF pa da te vidim..
Ajd dodaj me, moj xfire je jura313.
Sad, ne znam jel si već u ovom cehu cafe mobil- ne znam ti nick.
Vec sam ja tam odavno...
XF: specialac
Nick: |FBI|ZeKo*
.:TailS:. sretan rođendan xD..
OT: odo jest ..
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
Ljudi kaj se to desilo
Dotsisu??
"Malo" im se skin promjenio i sad su fuuul ruzni!![]()
Koristim čari vikenda,s tim da je prođužen,al sve ga je manje i manje...
Išo sam uplatit loto,al brate red je tolik da sam odustao odmah. Bog te mazo,ko da dijele milijune....
Cionn- stvarno im je gadna tema
Smuchac- svi idu zadnji dan uplaćivati...
Ja ću početi igrati kada dođe do kojih 60 000 000- ovo je sića![]()
meni je najcesce "The server is too busy at the moment. Please try again later."
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
a zakaj sad?
kaj nije izvlacenje tek u srijedu?!
ovo je loto 6.. ovi silni milijuni su na 7-mici
Mislim da je danas izvlačenje...
Subotom i srijedom je izvlacenje super 7...
vec sam sigurno uplatio vise od 230 kn no jos uvijek nista![]()
da, fakat je, provjerili smo sad..
idem muza natjerat da uplatinek stoji na suncu u redu, to mu je kazna sto je syebo rate za kuv'nju
![]()
Bookmarks