probaj jos jednom sa vracanjem tvornickih postavki. kod mene je stvarno sve vraceno tek od 2 puta.
Ovako...napravio sam hard i soft reset telefona ali:
1) kada priključim mob na komp PC suite želi instalirat one dodatke telefon javlja da su isti već instalirani
2) Kada želim instalirat garmin-kaže da je isti već instaliran i kad ga pokrenem odma mi nudi da ga kupim,tj. nemogu do onog ID-a.
Moja mala pretpostvka jest da nešto nije uninstalirano kako treba te to treba počistiti...mene zanima što i kako?
probaj jos jednom sa vracanjem tvornickih postavki. kod mene je stvarno sve vraceno tek od 2 puta.
Problem je u tome sto si ti na toj kartici (1 Gb) instalirao Garmin vjerojatno na memoriju telefona no kada si mjenjao kartice nisi ga izbrisao (Garmin), te ti stoga javlja da je instaliran. Probaj umetnut staru karticu (1 Gb) pa probaj izbrisat Garmin, pa ubaci novu karticu (4 Gb) te onda ponovo instaliraj Garmin. To je meni bilo sa Psiloc irRemote v1.4...Potpuno ista stvar.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Formatiraj memorijsku, napravi reset mobitela i sve će biti kao da si tek kupio novi mobitel. To se često dešava i sa drugim programima, imao sam i ja problema s Psiloc IrRemote-om i na taj sam način rješio problem.
Svaki puta kad mjenjaš memorijsku, valja prije toga ili pobrisati sve aplikacije s moba, ili napraviti reset mobitela i formatiranje memorijske.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
To i jesam napravio,dakl *#7370# i onaj soft reset u telefonu ali i dalje isto...ima koji browser datoteka koji će mi pokazat svaki fajl na telefonu da maknem to s telefona?
ima ali ti to ne preporucujem. imas na dijelu foruma hakiranje kombinuj y-browser i hellocarbide i vidjeces sve. bolje ti je da vratis pocetne postavke telefona i formatiras memorijsku karticu. formatiranje mora sve ocistiti.
ostat ce ti opet nesto pa ce te ponovo poslije zezati.
Problem jest da sam i formatirao mem karticu i telefon i soft i hard i to ne samo jednom ali i dalje isti problem.
Bookmarks