skroz fora ovaj sa kockicom,dobio ideju nakon tekme....bravoti...
makar tu bi na forumu bolje prosao da je cijela crvena![]()
Hmm, a šta nebi bilo bolje da ovo MOBIL bude bez ovih kockica? Daj pokušajte malo to izmjenit, drugi font, a ne samo boju...
Meni je ova druga zasad najbolja.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Zadnji uredio Mario92 : 07-06-2009 u 13:18 Razlog: Kopiranje linka
Ovaj je the best od imaticx:
![]()
meni ovaj sa kockicom definitvno...
Polako ljudi, ne morate svi sad postat koji se kome svidja.
Uskoro ce biti anketa svih prijedloga, pa cete se moci izjasniti.
Ovo se veoma zaostrilo od kraja prosloga tjedna.
U pocetku je tu bilo samo par uradaka korisnika Mario92 koji su bili inicijativa za ovu temu.
Bitno je sljedece. Mi koji vodimo forum nismo ujedno i njegovi vlasnici. Vlasnik ovoga foruma je casopis Mobil i kao takav polaze sva prava na eksploatiranje istoga.
Stoga su kontaktirani odgovorni ljudi oko ovoga pitanja, s tim da ovakva izmjena ne moze biti realizirana bez njihova odobrenja.
Inicijativa je pohvalna i ukoliko dobijemo pozitivan odgovor definitivno cemo realizirati izmjenu loga, ali za sada prilikom rasprave oko ove tematike, novih prijedloga i sl. imajte na umu da jos cekamo misljenje odgovornih na ovu temu.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
...................
.......
Zadnji uredio frish : 09-06-2009 u 20:07
@bimbi
Meni je to sve jasno, ali nerazumijem čemu takva frka samo zašto što će logo biti u malo drugačijoj boji i malo drugačijoj verziji?? Sve ostalo ostaje isto...
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Bemti...
Frish...
Sad ću morati mućkati... Skroz zaboravio da mogu u širinu...
317px × 103px
Ti znaš nešto što mi ne znamo, frish?
Usput, iskreno najbolji do sada, samo da nije onaj blur efekt na gornjoj polovici toliki!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Meni se jedino na ovom frishovom ne svidja bas taj pattern u Mobil logou. Ne znam zasto, nekako mi ne sjeda bas. Mozda me podsjeca previse na one Vip-ove kukice i kvacice.
Ugl, mislim da bi bio bolji da je plain color.
Kad će više anketa?
Potrebno odobrenje za izmjenu loga od vlasnika foruma smo dobili.
Do kraja tjedna ova tema stoji otvorena svim zainteresiranima da priloze svoje uratke.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
frish, jel bi ti bio problem ovaj "http" staviti u neku tamniju boju, da bude malo bolje vidljivo? Ili barem gornju polovicu da nekak potamniš?
Zadnji uredio Mario92 : 26-06-2009 u 11:42
Just a reminder...
Znam da je treći post zaredom ali moram bumpati, očito se zaboravilo na anketu.
Slobodno izbrišite ovaj post.
BTW, do kad je rok za predaju loga, i da li može sadržavati neku jednostavnu animaciju?
Logo bi tad bio u GIF formatu.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ovo za signal i bateriju definitivno odlicna ideja!
Jedino, promjeniti oblik i dizajn tih loga za bat i signal. Ovo se vidi da je od SE. Uzeti neki novi, koji nema nijedan mob?
Bookmarks