došao s posla...
jarun je očito opet u modi, krcato sve bilo...
sad na spavanje, popodne se ponovno radi...
osim ako ne bi pala koja kap kiše...
laku noć...![]()
došao s posla...
jarun je očito opet u modi, krcato sve bilo...
sad na spavanje, popodne se ponovno radi...
osim ako ne bi pala koja kap kiše...
laku noć...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
jutro...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Rise 'n shine...![]()
odoh na job...![]()
Vrijeme me ubija...odoh pred TV![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Cekam tenis,i nadam se pobjedi Soderlinga,jer me coek fascinirao igrom...![]()
Ste vidjeli lika kaj je utrcao u teren???
Neki ludak utrcao u teren preskocio mrezu i tad su ga zastitari bacili na pod...
Kako je lik lud...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Dobio dva nova stanara u kući....
Ja htio pitati jesu li žohari
OT: odmaram nakon nekolikosatnog učenjaZadesili su me kolokviji.
Україна
sjedim razmisljam sto ciniti sa sobom, slusam muziku...
nego mario hoces nam reci o kakvim se stanarima radi???moj red da pogadjam mishevi? psi? brat seka?
mario, mice mace?![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Utapam tugu što je prošao vikend!![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
heeeee, i ja idem sad, da
citav vikend se druzim s napicima na bazi hmelja.. pala sam na 58 kila pa reko, moram sad ipak unijeti malo prehrambenih proizvoda u sebe![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Vratio se sa još jedne probe
Samo sam pre umoran..
Od 17:45 pa sve do sad sjedili na terasi jednog kafica u gradu...Jednom sam cak morao skocit do susjedne slasticarne po kolac da se ne srusim od gladi,pa sam sad na povratku svratio u pekaru i uzeo dvije bublice i pojeo ih sa salamom doma...
![]()
Od 10 ujutro u kaficu tek sad doso...jutarnja kava pa se razduzilo =D
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
^^ Sad mi je lakše...![]()
Bookmarks