Odo se ja tusirat...A jedno pitanje, jel itko zavrsio od vas V. gimnaziju ili ide trenutno u nju?? Čisto onak me interesira, pošto mi je tamo kum predaje, Žarko Bratonja![]()
Odo se ja tusirat...A jedno pitanje, jel itko zavrsio od vas V. gimnaziju ili ide trenutno u nju?? Čisto onak me interesira, pošto mi je tamo kum predaje, Žarko Bratonja![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Znam ja curu koja je ove godine maturirala V. (ako mislis na onu u ZG), mogu je pitati jel ga zna.
@georgy,
To je sve u znanstveno-istrazivacke svrhe.![]()
došao s posla...
lagano na spavanje, sutra se radi...
noć...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
dobar jutar svima...
evo mene nakon par dana u ovoj temi...
vidim, ovdje sve po starom...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Jutro
Danas malo navraćam u školu.
Turistički![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
bok
noćna gotova a sad na proslavu 15 godišnjice mature
metropolo dolazim i slijećem u palmotićevu a onda u savsku![]()
Mi6 Black
Nakon 3-satnog predavanja, odoh na ručak u menzi, pa u čitaonicuKakav kliše
![]()
Україна
Odo se malo vozikat po zagrebu bajkom....![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
jutro...
malo pod kosilicu, kosa mi već pada u oči...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Dobar dan...
Viiikend!!! Kao stvoren za učenje![]()
Najeo se lignji
U Ruđeru i sutra ima škole- odrađuje se neki petak
Ne bi ja![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
spremanje i lagano na job...
još nešto obaviti usput...
pozz![]()
u potrazi za kuhinjom..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Napisao sam ti vec komentar na fejsu pa se necu tu ponavljat, ali probaj druga vrata desno, mozda je kuhinja tamo.![]()
Odoh zapaliti jednu na dvorište!
Dođem vamo a ono samo neka negativa!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Vuki, nitko te ne voli
Došao s vožnje broj 2, boli me guzica![]()
George Eliot
To je zato jer si se zamjerio Luni (sad sam se možda i ja)
Možda je objavljen neki proglas da te se ignorira![]()
to je bas zbog sarene lize, jbt, secernu bolest bi nam natuk'o, a ono, kao, vid', ciko Vuki vas voli..
georgy, ne seruckaj!
luna suti i promatra. necu nist reci bas zato da ne bi ispalo da ja Vukija ne volim ili ignoriram il nekaj.
da je tak zbrisala bih ga s fejsa odavno :bitch:
i da, ti si mi se zamjerio s nekim drugim stvarima.
al dobro. mlad si jos. ima nade.
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
- BigBrother Luna
Čim je netko spomene- eto je odmah
Ma, moram malo povremeno seruckati ...
Čisto da ispunim kvotu
A, šta ćeš- nismo svi isti
Ti se meni nisi zamjerila- jedino bi razlog bio to što sam se ja tebi zamjerio u tim stvarima, ali nije mi to dovoljno![]()
nismo, ima i nas koji mucnemo glavom a ne uzimamo sve sto nam "stariji" kazu kao de facto..
zato i kazem, mlad si, vrlo si bistar pa tako mislim da ces s vremenom i to shvatiti.
ja tebe jako volem jer si od svih ovih tu svojih vrsnjaka fakat zrelo i nepovodljivo momce, i bas zato si nemrem one neke druge stvari nikak spojit s tobom..
al dobro.
preteske teme za petak navecer.
hajt bok![]()
George Eliot
Bookmarks