uspio sam i ja danas nakon X pokusaj...resetirao sam kod telefona na 0000, to je i bio razlog zbog kojeg dam koristio aerix
Jučer sam kupio SE C702, i sinoć bez ikakvih problema otključao. U paketu AERIX dođu dvije IP adrese, ako ne ide prva, druga prođe i obratno. Osim C702, prije neki dan sinu sam oključao V640i, sve uredno radi.
A što se tiče potrošnje baterije to su nebuloze i gluposti. Ukoliko ne koristite 3G mrežu, jednostavno isključite 3G, i trajanje baterije produžite cca 25%.
uspio sam i ja danas nakon X pokusaj...resetirao sam kod telefona na 0000, to je i bio razlog zbog kojeg dam koristio aerix
uspio sam i ja!!!
@MASVA hvala za PM!
###1410989180026
radi sve ko sretno
V640i dekodiran..![]()
jos jedan tel uspjesno otkljucan,jos jednom hvala svima!!!
###1410989180026
isprobao sam i ja na g502
sve radi za15 sekundi gotovo
LG G3, HTC Droid Incredible 2 Android 4.0.4 Deceased :(
radi ko zmaj...isproban na c510....hvala na ovom posti i posebno zahvaljujem ravilovu koji me uvjek uputi i pomogne kada god treba.
tnx![]()
C510 kupljen danas i dekodiran uspjesno. ( btw strasan mobitel) preugodno sam iznenaden
For the hoven lands...
uspješno danas obavljeno čas posla v640i, telefon treba biti isključen
hvala vrlo elegantno jedino me brine da sad fbi ne čita našu poštu ? ko još dijeli nešto džabe?možda nam telefoni nestanu u tisuću plamenova ili nas po noći pretvore u mahune kakvim vanzemaljskim signalom?
mozeli k750i
A je li K750 na A2 platformi?
Informiraj se prvo o mobitelu, pa onda potrazi prikladnu temu (a vec ih ima gomila o tom mobitelu).
dug i uspjesan zivot zelim aerixu!
jos barem godinu dvije!
g502 t-mobile
uspjesno otkljucano
LG G3, HTC Droid Incredible 2 Android 4.0.4 Deceased :(
ovo izgleda vise ne radi, pokusavam vec 3 dana otkljucati w760 i ne uspijevam-server connection error
EDIT:
Ispravak netocnog navoda: IPAK RADI, samo treba biti uporan!
W760 unlockan...
Zadnji uredio ravilov : 23-06-2009 u 20:36 Razlog: koristi gumb EDIT!
evo da se i ja pohvalim C702 uspješno otključan iz prve u roku 5sec. bio na tele2
Onda, je li se gubi garancija? Ima li tko iskustva sa servisom nakon unlock-a? Ja čisto sumnjam, jer ne vjerjuem da bi oni u servisu išli to gledati sam zbog npr. promijenjenog zvučnika, ekrana, maske ili tak nečeg. A možda i gledaju? Pitam jer imam tek 1 dan star C510 pa ne bi odmah išao izgubiti garanciju.
Oprostite sto tu pitam,jeli s302 na A2 platformi?Nisam siguran pa jel mi moze ko reci,Hvala
....SonyEricsson C702....
A malo potrazit, to nista, jel?
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=61166
Upravo za ovakve slucaje je i napravljeno...
Ukratko: NIJE.
Danas otkljucao G502... bolesno
upravo otključan C902
OK, nema potrebe svaki unlock koji vam uspije navoditi u ovoj temi.
Shvatili smo vec da stvar funkcionira.![]()
@ prefontaine
ugasi sve programe ukljucujuci i msn, ugasi firewall probaj opet. Ako ne ide nadji ovdje ima u nekom postu koji server radi
For the hoven lands...
Bookmarks