Uskoro kreće i nagradna igra sa "bogatim" nagradama pa nam se pridruzite svi ste dobro dosli.
Otvorili smo novi forum koji će okupljati sve željne znanja o mobilnoj tehnologiji Forum će biti od koristi svima koji zele znati vise. S obzirom da smo tek krenuli sa forumom, rado te pozivamo da se registriraš na forum
Posjeti www.gsm-info.net
S radošću te očekujemo! Tvoj Gsm-Info Tim!
Uskoro kreće i nagradna igra sa "bogatim" nagradama pa nam se pridruzite svi ste dobro dosli.
evo ajmo malo komentirajte ... pozitivno/negativno samo dajte
Nema ti se što komentirati...
Nemaš baš neki sadržaj...
P.S.
Mislim da su "mobilni operateri", a ne "mobilni operatori".
Kakve nagrade??
Sad si me možda zainteresirao![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
rijeseno hvala pogledaj OVDJE.....
a evo poceo sam prije koji dan a treba jos srediti logo i tako a treba i modova dosta
pa i nije lose mozda sta i bude od toga,ali opet i nisam bas siguran s obzirom da poznajem bar 5 slicnih stranica...samo malo obrati paznju 3 posta zaredom,drugi put koristi "EDIT"!!!
![]()
###1410989180026
Kažu ljudi da je mislit ...
Dobro je i jedno i drugo.
A što se tiče samog foruma na prvi pogled ne izgleda tako loše. Nedostaje mu članova pa samim tim i tema tako da je prerano suditi o bilo čemu. U svakom slučaju ako uspiješ okupiti ekipu koja bi bila okosnica foruma možda jednog dana i broj članova bude impozantan.
Veliki problem su ti, a bit će i dalje, dva već postojeća foruma iste tematike. Danas kad jenjava interes za mobilne telefone kao tehničke uređaje i postaju sve više konzumni uređaji i samo je pitanje dana kad će sve one opcije koje sad imaju skuplji modeli postati dostupne svakoj babi, treba imati i malo hrabrosti upustiti se u takav projekt.
Uglavnom želim ti sreću, a da ne bi sve ostalo na riječima idem se i registrirat.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
hvala @sljaka
Forum je odličan, samo možda da bude malo origiginalniji stil.
INFOET.NET - informatički forum
Upravo trazimo onaj ajmo reci ok stil.....
zato pridruzite nam se i popunimo ga .... sastavimo dobru ekipu koja ce odlicno "raditi" zato krenimo.
www.gsm-info.net
Ja koristim default... Na njega sam se naviknuo ovdje tako da mi najbolje leži...
nagradna igra krenula zato pozurite registrirajte se i sudjelujte u njoj
www.gsm-info.net
Evo neke sitne izmjenice smo napravili i ima još toga ali sve u svemu ok .....
GSM-info.net forum je poprimio novi sjaj pa pogledajte
www.gsm-info.net
"Nagradna igra se može izmjeniti u svakom trenutku."
Nadam se da neće biti izmjena- prvo mjesto ne dobiva ništa, a drugo i treće zahvalu![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Izmjenjeno je to i mi neradimo tako .. odnosno htio si reci da je prijevara...
e pa za tvoju inf. nije
napravljen redizajn foruma a uskoro ce biti opcija FREE SMS cca 20-25 sms (još cemo vidjeti) poruka prema svim mrezama za registrirane korisnike
091, 092, 098, 099, 095
LP.![]()
Uveden FREE SMS više informacija možete vidjeti OVDJE možete poslati do 10 sms poruka
moram napomenuti da je još u beta fazi 1.7 beta
u pripremi je nesto još bolje ali moramo vidjeti kako ljudi reagiraju na ovakav nacin slanja
lp.
Zadnji uredio Zyex : 13-01-2010 u 21:19
20 sms poruka prema svim mrezama u RH besplatno
Zadnji uredio Zyex : 16-03-2010 u 21:57
freesms ponovno u funkciji www.gsm-info.net
Bookmarks